Print Friendly, PDF & Email

Liwat akeh pengalamane, manungsa nemokake spesies kayu sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhane ing materi utawa sumber energi.

Tujuan pisanan MOOC iki yaiku kanggo nyambungake kayu minangka kain ing wit lan kayu minangka bahan ing urip manungsa. Ing persimpangan rong jagad iki, ana anatomi, yaiku struktur seluler, sing ndadekake meh kabeh sifat kayu bisa dingerteni.

Anatomi uga ndadekake bisa ngenali spesies kayu sing beda-beda lan iki minangka tujuan kapindho MOOC: sinau ngenali kayu ing rong skala sing beda, yaiku mikroskop lan mripat kita.
Ora ana pitakonan ing kene yen mlaku ing alas, nanging ing KAYU.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Bantuan negara sing luar biasa: dhukungan kanggo cuti mbayar kanggo sektor sing paling kena pengaruh krisis kesehatan