Print Friendly, PDF & Email

Kanthi "Gambar Situasi Umum" - laporan Franco-Jerman babagan ancaman cyber sing dienggo bareng ing loro-lorone Rhine - ANSSI lan BSI nyedhiyakake ringkesan babagan ancaman ransomware sing saya tambah lan nambah kesadaran babagan risiko lan tantangan sing ditindakake. kanggo perusahaan lan institusi.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pinjaman tenaga kerja: ganti tanggal 1 Januari 2021