Print Friendly, PDF & Email

Majikan sampeyan kudu dikabari lan setuju

Sampeyan bisa uga tiba saka kursi, nanging kepiye: sampeyan ora bisa mutusake ngatur aperitif ing papan sampeyan tanpa entuk dhisik wewenang saka perusahaan sampeyan.

Papan makarya, ing prinsip, yaiku kanggo wektu kegiatan profesional. Akibate, aperitif karo omben-omben, alkohol utawa ora, ing antarane kolega, sajrone utawa ing njaba jam kerja, ora bisa dicekel ing papan profesional. mung karo perjanjian majikan.

Iki bakal netepke utamane sebab panjaluk sampeyan, wektu sing pengin ditemokake (esuk, sore, sore) lan konsekuensi tumrap kegiatan profesional layanan sing bakal ditindakake mandheg sajrone riyaya iki ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Latihan Excel - Ningkatake produktivitas ing Excel