Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan karyawan sing ora cocog lan majikan sampeyan ngomong karo sampeyan babagan redeployment profesional? Apa iku kanggo motif ekonomi utawa kanggo incapacity, juragan duwe kewajiban kanggo golek solusi reclassification profesional supaya buyaran.

Apa reklasifikasi kanggo cacat?

Yen sampeyan diumumake ora layak dening dokter kerja kanggo bali menyang pakaryan sampeyan, majikan sampeyan kudu menehi proyek liyane sing cocog karo kemampuan sampeyan. Redeployment bisa diusulake ing perusahaan utawa ing perusahaan liyane saka klompok sing dadi bagean perusahaan kasebut, mung ing Prancis.

Majikan sampeyan bisa nerusake menyang dipecat amarga ora bisa yen sampeyan nolak proyek sing ditawakake utawa yen dokter kerja nyatakake yen kabeh jinis tetep ing perusahaan mbebayani kanggo kesehatan sampeyan.

Cathetan: ora ana pemecatan amarga cacat ing layanan umum. Pegawe sektor publik bakal diklasifikasi ulang miturut kahanan kesehatane. Sinau luwih lengkap babagan:

Reklasifikasi PNS Reklasifikasi agen kontrakSapa wae sing bisa entuk bathi?

Kabeh karyawan sing diandharake ora layak dening dokter kerja, manawa sawise kacilakan ing pakaryan, penyakit akibat kerja lan penyakit utawa kacilakan asal ora

maca  Dadi Asisten SDM: kepiye Ornela nawakake masa depan profesional sing anyar