Print Friendly, PDF & Email

Pitakonan pisanan sing teka ing atine mesthi: "Napa MOOC"?

Penyakit asma minangka penyakit umum sing mengaruhi 6 nganti 7% saka populasi Prancis, utawa kira-kira 4 nganti 4,5 yuta wong. Penyakit iki tanggung jawab kanggo 900 kematian saben taun.

Nanging kanggo sebagéyan gedhé pasien, iki minangka penyakit kronis lan variabel sing kadhangkala ana lan mateni lan kadhangkala ora ana kanthi kesan sing ora ana asma. Penyakit sing nyebabake irama, gejala, kesulitan lan asring meksa pasien "ngatur". Iki perasaan palsu saka penguasaan ing ngendi kita pungkasane adaptasi karo apa sing ditindakake asma. Mulane, asma minangka penyakit sing gejala tetep, sakabèhé, ora bisa dikontrol sanajan efektifitas perawatan sing wis ana.

Dibangun bebarengan karo profesional kesehatan lan pasien asma, MOOC iki nduweni tujuan kanggo nawakake alat pendhidhikan sing ngidini pasien asma luwih ngerti, nguwasani, ngontrol penyakite lan nambah tanggung jawab lan otonomi dhewe ing njaba ruangan perawatan.

MOOC kasusun saka wawancara karo pasien asma uga kursus saka profesional kesehatan lan / utawa spesialis lingkungan sing melu saben dina ing manajemen asma.

maca  Kepiye cara mobilisasi proyek transisi profesional ing konteks pencegahan disintegrasi profesional?