Digitalisasi donya ora mung mengaruhi aktivitas komersial perusahaan, nanging uga prilaku konsumen.

Kehadiran online sing sukses penting banget kanggo ngembangake bisnis.

Ing pasar sing kompetitif saiki, kudu adaptasi karo tren digital.

Njupuk saham liwat audit bakal mbantu perusahaan njlentrehake posisi ing Internet lan media sosial lan nggawe keputusan sing tepat babagan kehadiran digital.

Kursus iki fokus babagan carane entuk iki.

  • Audit digital bakal mbantu sampeyan nambah strategi sing wis ana lan nggawe keputusan anyar:

 

  • Mbantu sampeyan ngenali apa sing kudu ditindakake lan apa sing kudu diganti ing jangka panjang.

 

  • Bakal dadi unsur penting lan pivotal saka strategi mangsa.

 

  • Bakal nliti efektifitas saka macem-macem unsur kabijakan online, keputusan sing digawe adhedhasar strategi pemasaran digital, kualitas lan efisiensi kegiatan sing ditindakake, lan katrampilan lan sumber daya sing digunakake.

 

  • Ora nganggep kadewasan digital bisnis sampeyan (sing penting kanggo marketing lan masa depan bisnis sampeyan).

 

Sampeyan bakal nemokake manawa ora gampang nindakake audit digital lengkap. Nanging, pendekatan sing komprehensif penting.

Terusake latihan gratis ing Udemy→→→

maca  Cara nggawe kaca panangkepan