Print Friendly, PDF & Email

Hello,

Sugeng rawuh ing sesi kapindho kursus "Bareng ayo nyuda anané logam beracun ing panganan kita.", Ing tema logam abot ing lingkungan, transfer, sumber lan pengaruhe. Kursus iki ana ing Basa Isyarat Prancis lan Prancis.

Thanks kanggo kursus iki, sampeyan bakal sinau kabeh babagan logam abot: masalah sosial, ekonomi lan kesehatan sing ditimbulake, asal usul manungsa lan alam, lelungan ing lingkungan menyang panganan lan pungkasane kepiye peneliti nganalisa logam kasebut. .

Sampeyan duwe pilihan ing antarane versi ing basa Prancis kanthi subtitle utawa ing basa isyarat kanthi subtitle. Transkripsi teks video uga kasedhiya kanggo diundhuh supaya sampeyan bisa nggarap versi kertas.

Kanthi nggarap paling ora 1 jam / minggu, sampeyan bisa entuk sertifikat prestasi kanthi 75% jawaban sing bener kanggo kuis kita.

MOOC iki minangka eksperimen babagan aksesibilitas lan kita bakal njaluk sampeyan ngrampungake kuesioner kepuasan yen wis rampung.

A bientôt.

Tim pedagogis

maca  Sertifikasi Eropa: prospek apa kanggo 2022?