Print Friendly, PDF & Email

Hubungi perusahaan sampeyan

Un kerja mandeg amarga penyakit sing dawa ora kudu dadi isolasi sosial lan profesional. Mbalik nyambut gawe disiapake sadurunge.

"Tetep berhubungan karo sawetara kolega sing dipercaya bisa tetep tetep urip karo perusahaan, sing bakal nggampangake bali kerja", nuduhake Monique Sevellec, psikososisi sing mbukak sistem pitulungan supaya bisa kerja maneh ing Institut Curie (Paris).

Sanajan ora dadi kewajiban, ngandhani atasan lan departemen sumber daya manungsa (HRD) evolusi kahanan kesehatane bisa migunani.

Psikologis, iki minangka cara kanggo ngetrapake awake dhewe sawise penyakit. Iki uga ngidini perusahaan bisa antisipasi maneh karyawane.

Kunjungan pra-resume: priksa kahanan sampeyan

Kunjungan pra-resume kalebu logika sing padha: ditindakake karo dokter kerja sajrone cuti sakit, tujuane kanggo mriksa kahanan sampeyan, kanggo siyap-siyap bali kerja lan, yen prelu, adaptasi

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Preferensi konferensi video nganggo Zoom