Print Friendly, PDF & Email
[Mbalik]

9 September 2021

30 September 2021

Apa sampeyan duwe proyek pelatihan profesional? Kepriye persiapanmu bali sekolah saiki?

Apa sampeyan pengin nambah katrampilan, ngganti proyek utawa mung entuk katrampilan anyar? Ningkatake mobilitas profesional kanthi nimbang proyek latihan sing disesuaikan karo kabutuhan sampeyan, karo kita!  

Kanggo nyedhiyakake dhukungan sing paling apik, sampeyan nawakake rong jinis janjian ing wiwitan taun sekolah!  

Kamis tanggal 9,16, 30 lan 11 September jam 18 esuk lan XNUMX sore .: janjian "Gawe proyek pelatihan sampeyan karo Cnam" kanggo ngerteni babagan tawaran pelatihan (khususe blok kemampuan) lan dana sing bisa dikepengini. 
  Jumuah 10 lan 17 September lan 1 Oktober wiwit jam 14:30 sore nganti 17:30 sore: janjian "Aku ngrampungake file registrasi": slot wektu sing khusus kanggo finalisasi file registrasi ing ngarsane para penasihat.

Kanggo dicathet:
Rapat kasebut bakal diatur nalika ngurmati gerakan sing ngalangi. Registrasi bakal dibukak mengko. Tetep sambung!

Hubungi tawaran latihan saiki!  <!– fin #description

maca  Pati ing kantor: kompensasi apa?