Tujuan MOOC iki yaiku nampilake robotika ing macem-macem aspek lan kemungkinan toko profesional. Tujuane yaiku pangerten sing luwih apik babagan disiplin lan profesi robotika kanthi ambisi mbantu siswa sekolah menengah ing orientasi. MOOC iki minangka bagéan saka koleksi sing diprodhuksi minangka bagéan saka ProjetSUP.

Isi sing disedhiyakake ing MOOC iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

 

Robotika katon minangka salah sawijining teknologi utama kanggo masa depan. Iku ana ing persimpangan sawetara ilmu lan teknologi: mekanika, elektronik, ilmu komputer, intelijen buatan, otomatisasi, optronics, piranti lunak sing dipasang, energi, nanomaterial, konektor ... Keragaman lapangan sing dikarepake robotika, ndadekake pindhah menyang sawetara saka sudhut perdagangan kiro-kiro saka otomatis utawa teknisi robot kanggo insinyur dhukungan pelanggan kanggo pitulungan teknis, pangembang piranti lunak utawa insinyur robotika, ora kanggo sebutno kabeh perdagangan related kanggo produksi, pangopènan lan kantor pasinaon. MOOC iki nyedhiyakake ringkesan babagan intervensi lan sektor kegiatan kanggo ngleksanani profesi kasebut.