Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan butuh idin kanggo sinau, latihan utawa kegiatan profesional? Temokake carane mbiayai!

Mobilitas minangka masalah nyata kanggo integrasi profesional: ing sawetara wilayah, lisensi nyopir minangka ijin kerja nyata, utamane kanggo para mudha. Sinau babagan solusi lan pitulung negara sing mbantu sampeyan mbayari lisensi nyopir.

Wiwit tanggal 1 Januari 2019, magang diwasa bisa entuk bathi saka bantuan negara 500 euro kanggo mbayari lisensi nyopir. Sampeyan kabeh kudu ngerti babagan pitulungan kanggo lisensi nyopir B kanggo magang.

Coba gunakake akun pelatihan pribadi (CPF) kanggo mbiayai ujian SIM (kode lan pelajaran nyopir).
Kanggo entuk bathi, sampeyan kudu kalorone:

entuk ijin nyumbang kanggo entuk proyek profesional utawa kanggo promosi keamanan karir profesional sing duwe akun; lan sing nduwe akun ora tundhuk penundaan lisensi utawa larangan kanggo aplikasi lisensi (kewajiban iki diverifikasi karo sertifikat kanggo pakurmatan wong sing gegandhengan).
Kanggo nutupi, persiyapan iki kudu diwenehake dening perusahaan sing disetujoni lan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Host Airbnb: Cara ngatur sewa liburan