Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan angel obah amarga cacat? Sampeyan bisa uga layak kanggo pitulungan lelungan. Bantuan iki diwenehake kanggo nutupi biaya tambahan kanggo lelungan sing ana gandhengane karo cacat.

Apa pitulungan perjalanan ganti rugi cacat?

Bantuan iki diwenehake kanggo kabutuhan sing ana gandhengane karo masalah mobilitas sing tetep.

Bisa njupuk daya saka peralatan cocok kanggo diinstal ing kendaraan individu, pangembangan kendaraan kanggo pihak katelu, taksi, transportasi dicocogake. Uga bisa mbiayai tunjangan jarak tempuh kanggo penjaga (adhedhasar skala pajak klasik).

Nanging, bantuan kasebut ora bisa digunakake kanggo tuku alat transportasi pribadi (kendaraan, sepedha, skuter).

Sapa wae sing bisa entuk bathi?

Sembarang wong cacat melu karir profesional utawa dalan menyang lapangan kerja.

Sapa sing mbiayai bantuan iki?

Agefiph mbiayai bantuan iki. Jumlah maksimal yaiku € 11.

Ngendi kanggo miwiti?

Temokake babagan unsur kanggo dilampirake menyang file panjalukan intervensi.
Ngundhuh lan ngrampungake file aplikasi ing situs web Agefiph.

Sapa sing bisa nulungi aku?

Sampeyan bisa hubungi Agefiph ing 0 800 11 10 09
Sampeyan budheg utawa angel krungu

maca  Gawe blog sampeyan kanthi gampang