Print Friendly, PDF & Email

Ing ngarsane Bruno Le Maire, Menteri Ekonomi, Keuangan lan Pamulihan, Elisabeth Lair, Menteri Tenaga Kerja, Pakaryan lan Integrasi, Emmanuelle Wargon, Menteri Delegasi menyang Menteri Transisi Ekologis, sing ngurus Perumahan, lanAlain Griset, Menteri Delegasi Menteri Perekonomian, Keuangan lan Pamulihan, sing tanggung jawab kanggo Usaha Kecil lan Menengah, federasi profesional ing sektor bangunan lan karya umum nggawe komitmen kuat kanggo pelatihan kerja lan kejuruan kanggo Sukses Prancis urip maneh.

1. France Relance nyedhiyakake dhukungan langsung menyang sektor konstruksi

Saklawasé 10 milyar euro sing dibiayai dening Negara bakal ndhukung kegiatan sektor konstruksi. Bagéan penting saka rencana pemulihan, 6,7 milyar euro, ditrapake kanggo mbenake energi bangunan umum lan pribadi kanggo nyuda emisi CO2 kanthi signifikan, bangunan kasebut minangka sumber kuartal emisi.
Iki bakal ditambahake dana publik utawa pribadi, lan langkah-langkah Relance Prancis liyane sing ndhukung sektor kerja umum, kayata rencana investasi Ségur de la Santé, akselerasi proyek utawa pitulung prasarana tartamtu. kanggo ngluncurake maneh konstruksi berkelanjutan sing ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ningkatake teknik dodolan nganggo SPIN Selling