Print Friendly, PDF & Email

Tutorial gratis kanggo sinau babagan nggawe dokumen interaktif kanggo nggawe tandha digital.

Ce kursus online gratis nawakake cara sing bisa ditemtokake: cara nggawe lan ngatur dokumen interaktif supaya bisa digawe tandha digital tanpa kertas lan mbatalake, berkat solusi Zoho Sign.

Ing program iki Tutorial Zoho Sign gratis darmabakti kanggo teken elektronik 

Un kursus video cepet lan efisien, kurang saka 40 menit, kanggo ngerti:

Preparasi dokumen Word / Excel / Etc… Ekspor dokumen sampeyan kanthi format PDF, Penciptaan akun Zoho Sign sampeyan, Setelan awal, Konfigurasi dokumen sampeyan, Nggawe dokumen karo wilayah teken, Tips lan obyek interaktif, Ing proses teken elektronik, Ngundhuh dokumen sing ditandatangani.

Ngerti cara nggawe, ngatur lan mlebu dokumen interaktif bakal nglayani sampeyan sajrone karir profesional lan menehi prabédan. Mungkasi mbuang wektu nganggo teken kertas. Lebokake kegiatan sampeyan ing transformasi digital et ngirit wektu sing larang regane saben dinane.

Panemuan sing apik kanggo Tandha Zoho !

 

 

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sertifikat Kualifikasi Profesional (CQP)