Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Avec Jean-Marc Pairraud, partez à la découverte de l’intelligence émotionnelle. Voyez comment la développer et de quelle façon en tirer parti. Dans un premier temps, vous apprendrez en quoi consistent les émotions et leurs enjeux. Vous verrez comment réguler et contrôler vos propres émotions, puis vous apprendrez également à composer avec les émotions des autres en faisant preuve d’empathie. Cette formation se terminera sur dix conseils à mettre en pratique pour cultiver et maîtriser votre intelligence émotionnelle.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Ilmu HIV