Print Friendly, PDF & Email

Weton

1. Presentation of the site.

Miturut Artikel 6 saka 2004 Juni 575 21 Law 2004-XNUMX kanggo kapercayan ing perekonomian digital, jelas kanggo pangguna situs www.comme-un-pro.fr identitas saka stakeholder minangka bagean saka implementasine lan ngawasi:

publikasi tanggung jawab : Tranquillus -tranquillus.france@comme-un-pro.fr
Manajer publikasi iku wong asli .
inang WP SERVER SARL, perusahaan sing dilebokake miturut ukum Prancis kanthi ibukutha € 10000, milih omah ing 7 rue de la Cité Foulc 30000 Nîmes, ndhaptar karo RCS Nîmes kanthi nomer 808 840 474, nomer PPN FR86808840474, diwakili manajer legal Fabrice Ducarme

2. Syarat umum nggunakake situs lan layanan sing ditawakake.

Panganggone situs iki comme-un-pro.fr nyedhiyakake panriman lengkap babagan katrangan lan kondisi sing diterangake ing ngisor iki. Kondhisi panggunaan iki bisa diowahi utawa ditambah ing sawayah-wayah, pangguna saka situs kasebut diundang kanggo berkonsultasi langsung.

Katentuan Pangginaan supados langkung:

situs comme-un-pro.fr kasedhiya ing macem-macem basa web (HTML, HTML5, Javascript, CSS, etc ...) kanggo comfort sing luwih apik lan grafis liyane penake, disaranake sampeyan nggunakake browser modern kaya Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome etc ...

situs comme-un-pro.fr nggunakake kabeh cara sing digunakake kanggo mesthekake informasi sing bisa dipercaya lan pas sing tepat. Nanging, bisa uga ana kesalahan utawa ngilangi. Mula, pangguna internet kudu mesthekake akurasi informasi sing diwenehake kanggo informasi mung ora lengkap lan bisa diganti utawa diganti tanpa ana kabar.

Comme-un-pro.fr ora tanggung jawab kanggo panggunaan saka informasi kasebut, lan uga kerusakan langsung utawa ora langsung sing bisa nyebabake.

Cookies : Situs comme-un-pro.fr bisa njaluk sampeyan nampa cookie kanggo tujuan pariwara, statistik lan tampilan. Cookie minangka informasi sing dilebokake ing hard drive dening server situs sing sampeyan kunjungi lan bisa digunakake kanggo nglacak sampeyan. Ngemot sawetara data sing disimpen ing komputer ing file teks sederhana sing diakses server kanggo maca lan nyimpen informasi. Bagean tartamtu saka situs iki ora bisa dienggo tanpa ditampa cookie.

Kanggo mbusak cookie sing diinstal ing komputer, iki kaca informasi browser utama:

Chrome ™
Firefox ™
Internet Explorer ™
Opera ™
Safari ™

Pranala Hypertext: Comme-un-pro.fr bisa menehi pranala menyang situs web utawa sumber daya liyane sing kasedhiya ing Internet. Comme-un-pro.fr ora njawab utawa njamin kasedhiyan situs lan sumber eksternal kasebut. Sampeyan ora bisa tanggung jawab kanggo karusakan apa wae barang akibat saka isi situs kasebut utawa sumber eksternal, kalebu informasi, produk utawa layanan sing ditawakake, utawa panggunaan sing bisa digawe unsur kasebut. Risiko sing digandhengake karo panggunaan iki yaiku tanggung jawab penuh pangguna, sing kudu tundhuk marang kondisi panggunaan.

Aksesibilitas: Situs kasebut dianyari ing wektu sing beda-beda ing taun, nanging bisa uga ora kasedhiya. Yen sampeyan ngeweruhi longkangan, kesalahan utawa apa katon minangka malfunction, please lapor dening email, ing alamat tranquillus.france@comme-un-pro.fr, njlèntrèhaké masalah kanthi persis sabanjuré (masalah posing kaca, jinis komputer lan browser sing digunakake, ...).

Sembarang isi sing diunduh iku ana ing pangguna dhewe lan tanggung jawab kasebut. Akibaté, comme-un-pro.fr ora bisa tanggung jawab marang kerusakan komputer utawa pangguna data sing ilang saka download. Kajaba iku, pangguna situs iki setuju kanggo ngakses situs kanthi nggunakake piranti anyar, ora ngemot virus lan karo browser generasi paling anyar sing anyar.

Properti intelektual:

Kabeh isi situs iki comme-un-pro.fr, kalebu, nanging ora diwatesi, grafis, gambar, teks, video, animasi, swara, logo, gifs, lan lambang lan formate iku properti eksklusif situs comme-un-pro.fr kajaba merek dagang, logo utawa isi sing kagolong perusahaan utawa penulis liyane.

Saben reproduksi, distribusi, modifikasi, adaptasi, retransmisi utawa publikasi, malah sebagean, unsur kasebut dilarang keras tanpa persetujuan ditulis ditulis comme-un-pro.fr. Perwakilan utawa reproduksi iki, kanthi sawayah-wayah apa wae, nyebabake pelanggaran sing bisa ditindakake dening Artikel L.335-2 lan ing ngisor iki Code of Intellectual Property. Gagal kanggo netepi larangan iki minangka salah sawijining bebaya sing bisa nyebabake hukuman sipil lan pidana sing dilanggar. Kajaba iku, sing nduweni isi sing disalin bisa njupuk tindakan legal tumrap panjenengan.

Pranyatan kanggo CNIL:

Miturut 78 17-hukum Januari 6 1978 (dibenakake dening 2004 801-hukum Agustus 6 2004 ing pangayoman saka individu karo gati kanggo Processing data pribadi) hubungane data, file kebebasan, situs iki wis dadi pernyataan (nomer 2169132) kanggo Komisi Nasional kanggo Informatika lan Kebebasan (www.cnil.fr).

Data pribadi:

Umume, sampeyan ora diwajibake menehi data pribadi nalika ngunjungi situs web.

Nanging, prinsip iki duweni pangecualian. Mesthine, kanggo layanan tartamtu sing ditawakake situs kita, sampeyan bisa uga diwenehi data tartamtu kayata: jeneng, fungsi, jeneng perusahaan, alamat email, lan nomer telpon. Iki minangka wektu nalika sampeyan ngisi formulir sing diajokake kanggo sampeyan online, ing bagean " kontak ".

Ing kasus apa wae, sampeyan bisa nolak kanggo menehi data pribadhi. Ing kasus iki, sampeyan ora bisa nggunakake layanan situs, kayata informasi soliciting, utawa nampa buletin.

Akhire, kita bisa ngumpulake informasi tartamtu kanthi otomatis nalika sampeyan ing prasaja pandhu arah ing situs web kita, kalebu: informasi babagan nggunakake kita, kuwi minangka wilayah sing dibukak lan apa layanan akses sampeyan, alamat IP, jinis browser, wektu akses sampeyan.

Informasi kasebut digunakake dening kita lan mitra kanggo tujuan pariwara, statistik internal, kanggo nambah kualitas layanan sing ditawakake. Basis data kasebut dilindhungi undhang-undhang tanggal 1 Juli 1998 transposing arahan 96/9 tanggal 11 Maret 1996 babagan perlindungan hukum database.

Sesuai karo 38 lan ngisor saka 78 17-hukum Januari 6 1978 hubungane data, file lan kabebasan-kabebasane, saben user nduwe hak akses, rectification, pembatalan lan musuh kanggo data pribadi babagan dheweke.

Kanggo ngleksanani hak iki, ngirim panjalukmuomme-un-pro.fr dening email: tranquillus.france@comme-un-pro.fr

Ora ana informasi pribadhi saka pangguna situs kasebut comme-un-pro.fr wis diterbitake tanpa kawruh pangguna, diijolake, ditransfer, ditugasake utawa didol ing dhukungan apa wae kanggo pihak katelu. Mung asumsi panebus situs comme-un-pro.fr lan hak-hak kasebut bakal ngidini ngirim informasi kasebut menyang pembeli sing bakal duwe kewajiban sing padha kanggo nyimpen lan ngowahi data babagan pangguna situs kasebut comme-un-pro.fr.

Litigasi:

Kondisi saiki situs iki comme-un-pro.fr sing diatur déning hukum Prancis lan sengketa utawa tuntutan hukum sing uga muncul saka interpretasi utawa eksekusi iki bakal dadi yurisdiksi ekslusif saka pengadilan Perancis, dadi yurisdiksi eksklusif kanggo pengadilan Paris. Basa referensi kanggo pemukiman potensi potensial yaiku Perancis.