Print Friendly, PDF & Email

Biaya profesional 2021: ngerti cara pitungan

Biaya profesional minangka biaya tambahan, sing ditanggung karyawan, sing ana gandhengane karo fungsi lan pekerjaan kasebut.

Sampeyan bebas milih cara menehi ganti rugi kanggo karyawan kanggo biaya profesional, miturut tundhuk karo kewajiban legal lan kontrak.

Rugi kanggo biaya profesional umume digawe:

utawa kanthi mbayar maneh biaya nyata. Pegawe kasebut mbayar maneh kanggo kabeh biaya sing ditindakake. Dheweke banjur kudu menehi bukti biaya kanggo mbayar ganti rugi; utawa awujud sangu rata-rata. Jumlah kasebut ditemtokake dening URSSAF. Kahanan sing nyebabake biaya sing kudu ditindakake kudu dibenerake. Contone, karyawan kasebut ora bisa bali menyang omah amarga plancongan profesional;
kanthi mbayar kanthi langsung jumlah beyo sing ditanggung karyawan, kayata menehi kertu kredit perusahaan menyang karyawan utawa kanthi menehi kendaraan menyang karyawan kanggo plancongan. Biaya profesional 2021: ganti rugi kanthi tunjangan tunjangan

Kompensasi biaya profesional kanthi tunjangan tetep kalebu biaya:

panganan; omah; biaya sing ana gandhengane karo ...

maca  Ventilasi buatan: tingkat lanjut