Print Friendly, PDF & Email

Kursus kasebut kabentuk watara 7 modul. Modul pisanan nyedhiyakake konteks, lan nemtokake konsep lan pentinge kimia ijo ing pendekatan lingkungan lan ekonomi. Modul iki uga ngenalake konsep biomas lan nggambarake macem-macem kategori biomas (tanduran, ganggang, sampah, lsp.). Modul kapindho nyinaoni struktur kimia, sifat fisika-kimia lan reaktivitas kulawarga utama molekul sing ana ing biomas. Modul katelu fokus ing cara kahanan lan pra-perawatan biomassa nalika modul 4 ngusulake fokus ing pendekatan kimia, biologi, lan / utawa termokimia kanggo ngowahi biomas dadi produk anyar, intermediet, energi lan bahan bakar alternatif. Modul 5 nyedhiyakake macem-macem kasus ekonomi lan komersial babagan valorisasi biomassa lan kimia ijo, kayata produksi bioetanol, utawa desain bioplastik anyar. Modul 6 nyinaoni riset sing inovatif, luwih anyar, kayata produksi pelarut anyar, generasi hidrogen utawa pemulihan karbon dioksida. Pungkasan, modul 7 rampung kanthi visi kanggo masa depan kimia ijo sing ana gandhengane karo sumber daya sing bisa dianyari.

Kegiatan sing ditawakake kalebu:
- Video sing nampilake konsep teoretis kanthi cara sing nyenengake lan bisa diakses
- Urutan film "Praktis" lan wawancara karo ahli sing ngenalake utawa nggambarake konsep kasebut
- Akeh latihan sing nambah kesulitan lan gedhene lan umpan balik
- Forum diskusi

maca  Dasar komunikasi publik teritorial