Print Friendly, PDF & Email

Pakaryan mandhiri, utawa luwih becik bisnis mikro, minangka status sing mupangate ngumumake kegiatan cilik kanthi matesi prosedur administrasi. Kanthi luwih saka 1,7 yuta pengusaha mikro ing Prancis ing Desember 2019 (+ 26,5% luwih saka setaun), miturut Federasi wirausaha otomotif, status kasebut pancen terus dirayu. Meh setengah bisnis sing digawe ing Prancis kalebu bisnis mikro (47% ing taun 2019).

Nanging, ing mburi kesederhanaan statute kasebut, soal tanggung jawab wong sing kerja dhewe njupuk risiko gedhe sing meh ora kasebut.

Tanggung jawab Unlimited kanggo bisnis lan properti pribadi

Kanthi nggunakake status wirausahawan individu ing framework saka perusahaan mikro, tanggung jawab sampeyan nganggo cara tanpa wates kanggo aset profesional lan pribadi sampeyan, utamane yen panrima.

Nanging, sampeyan tetep nglindhungi babagan Papan dununge utama, angel dipahami kanthi benerapa sing diduweni ing kepemilikan lengkap, ing usufruct utawa ing kepemilikan kosong.

Yen sampeyan duwe real estate liyane sing ora ditugasake kanggo kegiatan sampeyan (kayata omah utawa omah liya), sampeyan bisa

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kesepakatan kolektif: kanggo ngetung remunerasi tahunan sing dijamin, apa sampeyan njupuk koefisien sing bener?