Print Friendly, PDF & Email

Kursus iki njupuk Panggonan ing modul 6 saka minggu.

Modul pisanan dikhususake kanggo kursus buku. Telung modul bakal katon ing macem-macem format: album (apa kanggo bocah utawa remaja), novel uga buku digital. Modul bakal ngrembug babagan penerbitan lan modul pungkasan bakal fokus kanggo nggawe sampeyan nemokake konsep fiksi ing njaba buku.

Kita uga duwe bathi kanggo nampa sawetara tamu: sawetara profesional ing lapangan, kayata Michel Defourny sing nyawisake seri video kanggo hubungan antarane album, seni lan desain, liyane minangka spesialis, disiplin sing gegandhengan kayata bioskop utawa animasi. MOOC uga sugih ing urutan sing dijupuk dening para profesional ing perdagangan buku: penerbit, penulis, penjual buku ...

Modul iki nggabungake sawetara jinis kegiatan:
- video;
- kuis;
- maca karya;
- game observasi,
- forum diskusi kanggo tulung-tinulung lan terus sinau bebarengan, ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dasar sadean