Print Friendly, PDF & Email

Telung keputusan sing dijupuk saka undhang-undhang 6 Agustus 2019 babagan transformasi layanan publik, ningkatake rekrutmen, integrasi lan pangembangan karir wong cacat ing layanan umum.

Pendirian ing pungkasan kontrak magang

Keputusan diterbitake tanggal 7 Mei ing Jurnal Resmi gampang panyiapan penyandang cacat sing wis ngrampungake kontrak magang ing layanan umum. Dheweke bakal bisa entuk manfaat saka akses langsung menyang posisi saka prosedur khusus.

Calon kudu ngirim panjaluk jabatan paling ora telung wulan sadurunge pungkasan kontrak magang menyang pejabat rekrutmen. Sing terakhir duwe wektu sewulan nampa panjaluk kanggo ngirim proposal kanggo jabatan uga siji utawa luwih tawaran kanggo proyek sing cocog karo fungsi sing ditindakake sajrone magang. Yen ora duwe proposal, bakal menehi informasi ing watesan wektu sing padha. Calon bakal duwe limalas dina kanggo ngirim lamaran. Panitia jabatan bakal mriksa file kasebut lan bakal ngundang utawa ora calon-calon kanggo wawancara sing kudu

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dadi Asisten Penjualan: Owahi karir Anissa sing inspiratif.