Pengin sinau carane nggunakake Canva lan nguwasani tanpa nonton jam latihan?

Perlu wong sing bisa diajak ngobrol lan takon nalika sampeyan duwe masalah praktis?

Canva minangka alat sing katon ora intuisi nalika sepisanan. Kursus online asring banget dawa lan larang, sing ndadekake alat kasebut katon luwih teknis tinimbang asline.

Luwih saka latihan Canva, iki minangka dhukungan lan sinau serius sing ditawakake pelatih.

- Presentasi sing jelas, ringkes lan tepat sing ditindakake sajrone latihan liwat sawetara proyek!

- Kalebu editing, pangolahan tembung lan alat pangolahan gambar.

- Latihan lan kasus praktis: nggawe logo, brosur lan kertu bisnis sampeyan dhewe! Aja kuwatir, kita bakal nindakake kanthi screenshot!

- Kirimi pitakon sampeyan lan janji bakal mangsuli lan nambah video saben minggu supaya kursus kasebut luwih apik.

Ojo dumeh dewekan. Yen sampeyan duwe pitakonan teknis utawa praktis, hubungi pelatih liwat email.

Kurva sinau bakal cendhak banget. Sampeyan bakal nguwasani Canva kanthi cepet kanthi pandhuan langkah-langkah sing migunani.

Maneh, yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi pelatih.

Terus sinau ing Udemy→→→

maca  Nggawe rencana bisnis