Print Friendly, PDF & Email

Sanajan ora nduweni spasi utawa pilihan, luwih akeh perusahaan milih spasi kanggo karyawan.
Transmisi luwih gampang utawa komunikasi sing luwih apik ing file kasebut, yen solusi kasebut menehi akeh kaluwihan bisa cepet dadi ngipi elek kanggo wong-wong sing duwe masalah konsentrasi.

Malheureusement, on ne peut pas toujours choisir, il faut donc s’adapter, alors voici quelques astuces pour travailler efficacement en open space.

Aja ragu-ragu ngomong apa sing ngganggu sampeyan:

Sadurunge malah ngomong babagan karya, penting kanggo ngrembug karo tetanggamu babagan ruang kabuka babagan kebiasaan cilik.
Sampeyan uga penting kanggo nyedhiyakake tembung-tembung saka apa wae nuwuhake sampeyan, uga prilaku utawa kancamu saka kolega.
Ndhuwur kabeh, ora ngenteni, amarga yen sampeyan ngobrol babagan iki nalika sampeyan metu saka syaraf, nada kasebut ora paling cocok.

Nggawe lingkungan ruang pribadi:

Malah yen kantor sampeyan mbukak, sampeyan bisa nyiyapake wilayah pribadi cilik.
Sawetara unsur hiasan utawa gambar anak-anak bakal mbantu sampeyan nggawe gelembung cilik, sampurna kanggo nggarap kanthi apik ing papan sing mbukak.

Ngasingake dhewe kanggo tugas sing mbutuhake konsentrasi:

Sawetara tugas mbutuhake sawetara konsentrasi supaya yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngisolasi dhewe kanggo ngrampungake, aja ragu-ragu.
Bakal gampang kabeh yen sampeyan nggarap laptop utawa tablet lan yen perusahaan sampeyan duwe ruangan sing dirancang khusus kanggo nggampangake rasa sepi.
Yen ora, sampeyan bisa nggunakake kamar rapat utawa kantor saka kolega absen.

maca  Ngatur kothak layang kanthi efisien

Gunakake earphone kanggo luwih fokus:

Yen sampeyan ora duwe kesempatan ninggalake posting kanggo ngisolasi dhewe, ora ana sing luwih apik tinimbang headphone utawa earmuffs.
Kajaba iku, ngrungokake musik nalika nggarap bakal mbantu fokus luwih apik.
Priksa manawa sampeyan krungu dering telpon yen sampeyan kudu digayuh.
Lan manawa ana ing headphone lan musik, gangguan lingkungan bakal ngalang-alangi sampeyan kanthi cara efektif, sing pungkasan yaiku kuping kuping.

Jam kerja:

Sawetara perusahaan nyedhiyakake jam kerja fleksibel karyawan. Yen kuwi sing ana ing bisnis sampeyan, seneng.
Vous pourrez venir plus tôt le matin ou travailler plus tard le soir. Le but étant de venir travailler quand il y a moins de monde et par conséquent quand c’est plus calme.
Yen iki ora bisa, aja ragu-ragu ngomongake direktur SDM. Panjenengane mesthi bakal bisa ngatur waktu kerja sampeyan supaya sampeyan bisa ngerjakake kanthi efektif ing ruang terbuka.