Print Friendly, PDF & Email

Kita ngelingake babagan cara mandheg lan keselarasan teks.

Jinis cleat:

  • Ngiwa
  • Pusat
  • tengen
  • Decimal
  • Barre

Kita ngliwati kabeh. Kanggo ngerti kekhususan.

Kita uga bakal bisa ndeleng cara nggawe jahitan lurus kanthi gandhengane karo cleat iki.

Pungkasan, kita ngetrapake langsung apa sing kita tingali supaya bisa entuk wangun Saka jinis "Slip balesan".



Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sistem informasi hibrida lan keamanan, bali menyang kasunyatan