Print Friendly, PDF & Email

Nggawe kertu bisnis profesional ing Microsoft Word?

Kita ndeleng conto nggawe kertu kanthi format 5,5 cm nganti 8,5 cm. Kita bakal ngerti manawa tanpa piranti lunak tata letak profesional, kita bisa entuk asil sing wis bisa ditindakake ing level desain.

Penyisipan foto, wujud lan format teks bakal dibahas ing video dhasar iki.

Kesempatan kanggo kita nemoni sawetara masalah sing ana ing Word, kayata manajemen keselarasan, grup, utawa pambungkus teks.



Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Integritas ilmiah ing profesi riset