Sampeyan duwe wawancara proyek, janjian karo klien penting utawa sampeyan mung pengin munggah marang boss lan sampeyan pengin ngadeg metu.
Nanging sumunar ing masyarakat ora biyasa, sampeyan bakal kudu nggawe pribadine umum sing nggumunake.

Sepur, cermin panjenengan bakal dadi sahabat sing paling apik:

Shining ing masyarakat ora bisa improvisasi, supaya luwih apik kanggo laku sadurunge njupuk terjun.
Iki penting banget yen sampeyan isin utawa diselehake.
Dadi, ngadhepi pangilon lan sinau kanggo ngomong, eseman lan terus diresiki kanthi bener.
Sampeyan bisa uga film dhewe kanggo maneh kinerja sampeyan supaya bisa nggawe sawetara koreksi.
Ati-ati, nanging, ora arep dadi peran, ide iku nggarap potensi sampeyan miturut kepribadian sampeyansampeyan kudu tetep wae.

Aja nglirwakake kode busana:

Malah yen pakulinan ora nggawe bhikkhu, akeh sing ngomong babagan pribadine supaya kita ndherek perhatian.
Delengen tampilan sampeyan tanpa milih sandhangan sing sengaja menehi provokatif sing bisa nduwe pengaruh sing ngelawan.

Ngerti carane nggoleki liyane:

Lan supaya menarik, sampeyan kudu ngerti carane nduduhake dhewe, penting kanggo ndhukung obrolan.
Kanggo sing, nglakoni cara sampeyan ngeprintake dhewe lan utamané ngembangake budaya umum.
Aja mbatesi dhewe menyang wilayah tartamtu, supaya ora ragu-ragu maca koran, nganyari berita nasional lan internasional paling anyar lan kabeh acara.

maca  Ngedongkrak tingkat kasuksesan supaya bisa luwih cepet tekan gol.

Nambah tutul humor:

Ora ana sing luwih becik ngendhog atmosfer lan narik kawigaten para pandhereke.
Ati-ati, nanging, ora bakal adoh banget, sampeyan bakal kelara-lara. Gunakake humor ing dosis cilik.
Wong bakal seneng ngobrol karo sampeyan yen sampeyan duwe seni lan cara nangani humor.

Pindhah menyang wong liya:

Lan karo eseman mangga! Aja ragu-ragu kanggo nyedhaki wong, yen sampeyan nggawe kanthi eseman saiki bakal luwih gampang.
Aja lali kanggo eseman amarga iku tandha kapercayan lan kapercayan.

Ngerti carane njaga sawetara misteri bab awak dhewe:

Ora perlu ngumumake urip kanthi rapi nalika obrolan.
Sampeyan bisa uga melu informasi umum jinis profesi utawa malah semangat.
Nalika nerangake aspek-aspek liyane saka urip sampeyan, sampeyan bakal ngilangi maneh, rasa penasaran sing luwih apik.