Print Friendly, PDF & Email

Donya ing karya terus saya ganti, lan wiwit taun 90 ing ngendi penghapusan kiriman ing pabrik kasebut dikenal.
Karyawan ora duwe skills sing bisa migunani kanggo proyek liyane.
Banjur proyek kanggo urip wis sirna supaya dadi penting kanggo entuk skills anyar, nanging uga kanggo nganyari sacara teratur sing wis ana.

Iki uga disebut "employability" lan kene dadi cara dadi luwih lan luwih pinter ing karya ing langkah 3.

Menyang luwih saka latihan awal:

Kanggo dadi luwih lan luwih kompeten ing karya, kabeh kudu ninggalake belahan pasinaon.
Yen wis tekan pirang-pirang dekade pengalaman, bisa angel nyoroti studi utawa latihan awal.
Mulane, penting banget kanggo latihan kanthi reguler, manawa kabeh taun 1 utawa 2.

Aja ragu-ragu rembugan kursus latihan karo pengawas sampeyan utawa karo penasehat Plole yen sampeyan nggoleki proyek.
Uga mikir babagan DIF sampeyan (Hak individu kanggo latihan) sing bisa mbantu sampeyan olahraga ing sektor sing pancene seneng.
Elinga yen juragan sampeyan nduweni hak nolak aplikasi kapisan, nanging ora liya.

Yen anggaran lan jadwal ngidini, sampeyan uga bisa miwiti MBA.
Kursus-kursus dhuwur iki biasane akselator karir sing mbangun jaringan nyata.
A Assessment skills bisa dadi apik kanggo ngenali apa sing sampeyan ngerti lan ora ngerti piye carane.

maca  Learning kanggo sinau

Sinau kanggo ngembangake skills:

Pasar kerja terus berkembang, lan kita kudu terus berkembang nganti saiki lan malah ngluwihi pangarepan kita.
Banjur sampeyan kudu mangerteni apa skills sampeyan bisa migunani lan duwe bathi kanggo organisasi sing bisa digunakake utawa sing arep dikerjakake.
Yen posisi sampeyan ngarahake kanggo mbutuhake kemampuan tartamtu, aja ragu-ragu kanggo ngenali lan berkembang supaya bisa nyedhiyakake kesempatan ing sisih sampeyan kanggo entuk pekerjaan.
Elinga yen bisnis saiki pengin kebiasaan adaptasi.

Nggawe jaringan kanggo ngembangake kemampuan sampeyan:

Kaget amarga bisa uga katon, sampeyan uga kudu ngembangake kemampuan jaringan.
Kanthi saiki ana ing jaringan sosial, sampeyan bakal bisa komunikasi lan bisa ngubungi wong-wong sing kerja ing sektor kegiatan sing padha karo sampeyan.
Katon sawise jaringan profesional, pindhah menyang acara sing diatur dening perusahaan sing narik kawigaten sampeyan lan rembugan karo penemu tombol tanpa dilalekake kanggo mlebukake sawetara kartu bisnis.

Singkat, ngomongake dhewe.