Print Friendly, PDF & Email
Punika minangka kasunyatan jaman saiki, kabeh karyawan kudu tetep latihan tetep ing lomba.
Nanging kanthi jadwal sing pantes dadi pendeta sing kudu nggawe jamu lan urip ing kulawarga, angel golek wektu kanggo nglatih.

Kene sawetara tips yen sampeyan pengin olahraga, nanging sampeyan ora duwe akeh wektu kanggo devote menyang.

Apa latihan penting?

Mung amarga donya karya wis owah akeh ing taun-taun pungkasan lan terus berkembang.
Saiki, lulusan enom ora bakal nglakoni praktik siji, nanging akeh sing nggawe urip.

La training minangka unsur penting nalika sampeyan pengin ngganti proyek, ngarahake dhewe utawa mung pengin nemokake proyek.
Kajaba iku, teknologi maju, lan iki ana ing akeh sektor kegiatan sing ngupaya karyawan kanggo njaga tingkat pengetahuan sing tansah up to date.

Latihan karyawan, kewajiban lan hak:

Wigati dimangerteni yen majikan nduweni kewajiban nglatih karyawan marang owah-owahan ing posisi kasebut.
Iki mbenakake kaprigelan lan ngerti-carane, ndadekake dialog sosial, nanging uga ndadekake perusahaan luwih kompetitif lan tetep nduweni karyawan.

Kewajiban iki ditrapake kanggo kabeh karyawan lan yen ora dihormati iki bisa nyebabake sanksi wiwit saka ketidakmampuan ngeculake ganti rugi karyawan sing dipecat kanggo incompetence.

Karyawan duwe akses menyang piranti tartamtu supaya bisa ngakses kualifikasi tingkat sing luwih dhuwur, kanggo nambah keterampilan utawa nglatih.
Apa sampeyan didanai dening juragan utawa organisasi pribadi, Latihan kejuruan minangka hak sing dituju kanggo kabeh karyawan nalika karir.

maca  Carane bisa njelasake dhewe ing karya?

Latihan koresponden, cara sing apik kanggo olahraga nalika sampeyan kerjane:

Latihan jarak utawa eLearning minangka cara sing bukti.
Saiki bisa dilatih ing pirang-pirang dagang kanthi njupuk kursus korespondensi.

Iki minangka solusi sing menehi keluwesan ora kaya pusat latihan sing kudu ngurmati jadwal kelas.
Ing wayah sore, ing akhir minggu utawa ing antarane rong janjian, sampeyan olahraga nalika sampeyan duwe wektu luang.

Pelatihan karyawan sing salaras:

Kathah universitas utawi universitas kados sekolah bisnis ingkang nyawisaken program khusus kangge karyawan.
Padha gawe program cendhak lan nggawe kursus khusus kanggo perusahaan.
Iki ngidini karyawan nglatih kanggo dagang nalika terus kerja.