Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan bisa mlaku ing meja, mula iki mesthi sampeyan bisa nglampahi wektu paling larang.
Ruang kerja sampeyan kudu nyumbang kanggo produktivitas sampeyan supaya yen wis surem lan kuwat, sampeyan ora bisa kerja kanthi becik.
Ngerti, meja sing ora apik bakal nggawenambah kaku.

File kasebut tumplek, lembaran mabur nutupi meja, goblet, lan sisa-sisane liyane saka meal rate kaping papat sampeyan ora nggawe samubarang.
Aja gupuh, kanthi organisasi cilik sampeyan bisa menehi urip liya ing ruang kerja sampeyan.
Kene tips kanggo ngatur ruang kerjane.

Mulai kanthi nyortir kabeh ing ruang kerja:

Punika langkah kapisan kanggo nikmati ruang kerja sing apik, ngurutake.
Kanggo nindakake iki, dhaptar kabeh sing perlu ing desktop.
Klasifikasi lan klompok objek miturut level sarana lan sing dibuwang.
Yen ana item sing sampeyan gunakake kurang saka seminggu, kayata pukulan bolongan utawa stapler, aja ragu-ragu nempel ing lemari utawa laci.

Uga elinga kanggo ngurutake kabeh pena lan tetep apa mung dienggo.
Kita kudu mungkasi kepingin supaya barang-barang sing ora bisa dilakoni, supaya kita ora ragu-ragu.

Sijine ing pucuk driji sampeyan kabeh penting kanggo proyek sampeyan:

Kanggo njaga kothak kerja sing apik, kabeh sing perlu ing pucuk ujar.
Umpamane, yen sampeyan tetep direkam ing telpon, gunakake pita serep ing telpon.
Padha kanggo pena utawa tanggalan.
Tujuane kanggo ngurangi gerakan lan supaya sampeyan ora nggoleki pena utawa notepad nalika sampeyan komunikasi, umpamane.

maca  Layanan online paling apik kanggo ngirim file gedhe tanpa dhaptar.

Ngurus lingkungan ruang:

Nalika sampeyan duwe sirah ing file sampeyan ora tansah kelingan kelainan sing akumulasi ing lingkungan ruang.
Mulane penting kanggo njupuk wektu kanggo ngresiki mejo.
Aja lali, iku uga alat kerja.

Kanggo mbantu sampeyan njaga ruang kerja sampeyan, sampeyan bisa nyetel ritual saben dina sing cilik.
Sadurunge ninggalake kantor, contone, rencana 5 kanggo 10 menit kanggo ngresiki lan ngatur ruang kerja sampeyan.
Wekasane, ing njaba panyimpenan, kita uga kudu mikirake reresik saka kantor lan unsur-unsur sing disusun ana.
Mesthi, yen sampeyan duwe kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka layanan saka agen pangopènan sampeyan ora kudu kuwatir bab sing.