Print Friendly, PDF & Email

"Proyek Transisi Profesional" (PTP) ngidini kabeh karyawan kanggo mobilize sing akun latihan pribadi(CPF) kanthi inisiatif, supaya bisa nindakake latihan sertifikasi kanggo ngganti perdagangan utawa profesi.


Sajrone proyek transisi profesional, pegawe entuk manfaat saka cuti tartamtu sajrone kontrak kerjane dilereni soko tugas. Remunerasi dheweke tetep ing kahanan tartamtu. Sistem iki ngganti cuti latihan individu (CIF).


Komite interprofessional gabungan regional (CPIR) - asosiasi "Transisi Pro" (ATpro), uga disebut Transitions Pro, nliti aplikasi kanggo dhukungan finansial kanggo proyek transisi profesional. Dheweke nutupi biaya pendhidhikan, remunerasi lan, yen ana, biaya tambahan tartamtu sing ana gandhengane karo latihan kasebut.


Kanggo dipandu ing pilihan latihan maneh lan ngrampungake file, karyawan bisa entuk manfaat saka dhukungan dening Penasihat Pengembangan Karir (CEP). CEP ngandhani, nuntun lan mbantu pegawe kanggo nggawe proyek kasebut kanthi resmi. Dheweke ngusulake rencana pendanaan.


Ing pungkasan kursus pelatihan, penundaan kontrak karyawan rampung. Dheweke bali menyang stasiun karya utawa

maca  perdagangan B2B