Print Friendly, PDF & Email

Video anyar dina iki sing gegayutan karo sinau lan kosakata sing luwih tepat. Sampeyan kabeh sinau kosakata, nanging sinau dadi efektif? Kepiye sampeyan sinau? Kepiye ngapalake? Ing video iki, aku menehi tips kanggo sinau jangka panjang lan hafalan jangka panjang. Sejatine, iki dudu resep ajaib, nanging mung saran sing ora bisa dipikirake ...

Terusake maca artikel ing situs asli →



 

maca  Tanggalan preian umum ing 2022