Print Friendly, PDF & Email

Nemokake proyek saiki ora gampang. Lan entuk pekerjaan ing lapangan sing narik kawigaten kita bisa kerep dadi masalah. Supaya ora nggawe proyek dhewe ing lapangan sing cocog karo kita?

Wilayah sing dipilih?

Kaping pisanan lan paling penting, penting sinau apa tegese dadi karyawan. Iku ketok yen ora cukup dadi boss dhewe kanggo nggawe dhuwit.

Babagan pisanan ora gampang. Sampeyan kudu nemokake area sing bakal nggawe sampeyan pengin tangi saben esuk, nglampahi wektu, nindakake proyek full time. Umpamane, yen sampeyan pengin nggambar, sampeyan bisa uga nganggep dadi pelukis utawa artis grafis. Yen seneng nulis, sampeyan bisa dadi editor (blog, perusahaan website, buku ...). Pilihanipun kathah, saéngga ora gampang milih wilayah tartamtu. Sampeyan uga bisa dadi tukang pipa, utawa pangembang web, sampeyan nganti sampeyan! Eksperimen karo kemampuan sampeyan, mikir babagan proyek beton lan layak miturut afinitas sampeyan.

Carane miwiti?

Sawise domain sampeyan disetel, sampeyan kudu melatih dhewe. Kanggo ngandarake prestasi dheweke ora bakal cukup kanggo nggawe proyek dhewe lan supaya bisa makmur. Dadi maca buku-buku teknis, olahraga, njupuk kelas, olahraga terus-terusan, apa wae lapanganmu. Mangkono, sampeyan bakal tansah anyar ing alat, skills, lan pasar sing cocog karo lapangan sampeyan.

maca  Pajak kanggo wong asing ing Prancis

Sampeyan kudu:

  • Evaluasi potensial aktivitas sampeyan
  • Temokake dana
  • Pilih formulir legal (otomatis utawa perusahaan)
  • Nggawe bisnis sampeyan

Aku siap dadi merdika?

Banjur sampeyan kudu ngelingi kaluwihan lan cacat sing nunggu sampeyan kanthi dadi boss dhewe. Awal kegiatan mbutuhake investasi wektu akeh, tingkat moral kanggo ngatasi kegagalan lan penolakan sing bisa, lan tingkat finansial yen aktivitas sampeyan mbutuhake investasi material utawa penyewaan premis, umpamane. Dadi bos dhewe ora ateges nggawe dhuwit tanpa menehi saran dhewe.

Sampeyan kudu ngrampungake akeh tugas sing bakal entuk wektu lan bakal kerep dilakoni bebarengan karo kontrak sing kapisan. Kene sawetara conto:

  • Goleki lan berkembang klien sampeyan
  • Nggawe layanan / kontrak.
  • Nggawe tarif.
  • Bukak toko, atur piranti.
  • Tanggapi pelanggan.
  • Nggawe pesenan / kontrak.
  • Ngumumake penghasilan sampeyan.
  • Tetep diatur ing kabeh kahanan.
  • Nyetel gol dhewe.
  • Nemtokake tabungan ing kasus panurunan revenue.

Titik penting ora ditolak yaiku hukum sing ngubengi status hukum panjenengan. Minangka wong kerja, sampeyan bisa dadi eksekutif perusahaan utawa pengusaha individu. Dadi, mriksa kanthi teliti sadurunge nggawe pilihan sampeyan supaya luwih apik kanggo sampeyan.

Nggawe proyek dhewe, akeh keuntungan

Awal mula mesthi angel, nanging dadi boss dhewe iku worth. Ana akeh kaluwihan kanggo miwiti proyek iki.

  • Sampeyan nglakoni perdagangan sing sampeyan seneng.
  • Sampeyan entuk keluwesan, sampeyan ngatur jadwal sampeyan dhewe.
  • Sampeyan bakal entuk dhuwit sing luwih apik.
  • Sampeyan ngatur imbangan antarane urip profesional lan pribadi.
  • Sampeyan bisa nggunakake skills ing proyèk beda lan entuk sing anyar.
maca  Akun latihan pribadi: kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Proyek sing ditindakake dening passion bakal dadi tugas efektif

Dadi yen sampeyan duwe kepinginan, wilayah pilihan, lan perlu dadi mandheg, miwiti. Sinau babagan langkah-langkah sing kudu sampeyan gunakake sadurunge miwiti nggawe langkah proyek becik kanthi langkah!