Print Friendly, PDF & Email

Ningkatake sesambungan, sosial, komunikasi, kepemimpinan, basa non-lisan, karisma, katrampilan sukses sosial

Apa sampeyan pengin ngerti carane nggawe kesan pertama sing apik lan ningkatake katrampilan sesambetan?

Diiringi ahli Alain Wolf, sampeyan bakal nemokake teknik praktis kanggo nambah seni sesambungan karo wong anyar.

Ing kelas 30 menit sing kuat iki, aku bakal nuduhake sampeyan:

  • Kepiye cara nyuda rasa wedi sampeyan nyedhak wong
  • Cara nyedhaki wong anyar kanthi gampang
  • Ngerti apa sing bakal ngomong kudu nggawe kesan pertama sing apik
  • Basa awak sing manteb lan karismatik
  • Pentinge pemanasan sosial
  • Senyum sampeyan lan katon apik banget….

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Penting saka Zoom