Sugeng rawuh ing kursus iki, "Cara Nggawe Peta Pikiran".

Jenengku Jacky Buensoz lan aku minangka pangadeg perusahaan Genius Training Academy Sàrl. Aku dadi pelatih ing Udemy lan duwe pengalaman mantep ing jagad latihan. Wis pirang-pirang taun nggunakake peta pikiran kanggo ngembangake latihan.

Ing kursus iki sampeyan bakal sinau cara nambah daya pikir, sampeyan mémoire lan sampeyan kreatifitas nggunakake salah sawijining strategi pamikiran kreatif sing paling efektif sing kasedhiya saiki.

Kursus kasebut dipérang dadi macem-macem bagean kanthi konten interaktif lan latihan praktis supaya mboko sithik nggawa sampeyan menyang asil dikarepake Kita bakal pindhah langkah demi langkah supaya sampeyan bisa kanggo digunakake ing gesang sampeyan apa sing bakal sampeyan wis sinau ing kursus iki.

Kursus iki digawe kanggo kabeh wong semangat banget sinau dhasar kepiye carane panginten, sing pengin nambah memori, kreativitas lan pengin dadi luwih efisien ing prestasi pribadi ...

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Apa perusahaan sampeyan durung diidentifikasi karo layanan OCAPIAT?