Print Friendly, PDF & Email

Tandha email minangka kertu bisnis komersial sing biasane kalebu link menyang alamat email utawa situs rujukan. Asring ditetepake kanthi nyisipake identitas lan referensi profesional perusahaan. Tandha email luwih ana ing jagad B nganti B utawa ing ijol-ijolan antarane para profesional ing ngendi email isih duwe papan sing paling penting. Tandha email ditambahake ing pungkasan saben email lan ngidini interlocutors ngganti rincian kontak lan profesi. Nggawe teken email ora tansah gampang, sampeyan kudu nguwasani pemanggih tartamtu saka kode HTML, utamané yen sampeyan pengin ilustrasi teken utawa nggabungake pranala. Nanging ana alat ing web sing bisa ngasilake teken khusus. Iki minangka pandhuan babagan carane nggawe tandha email kanthi online.

Prosedur dasar kanggo nggawe tandha email online

Kanggo miwiti nggawe dheweke tandha email, sampeyan kudu nyritakake rincian pribadhi lan profesional kayata jeneng asma, jeneng mburi, jeneng perusahaan lan posisi sampeyan, nomer telpon, situs web, lan liya-liyane. Sawise langkah iki, sampeyan bisa nambah foto dhewe, bebarengan karo logo perusahaan sampeyan kanggo ilustrasi cara desain email teknis. Banjur, sampeyan uga bisa masang pranala menyang jaringan sosial kaya Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, etc.

Sampeyan bakal bisa nambah visibilitas minangka bagean saka strategi merek perusahaan utawa personel sampeyan. Sawise preliminaries rampung, sampeyan kudu milih layanan online kanggo nggawe teken surat profesional digawe kanggo ngukur. Saperangan template bisa miturut solusi sing bakal dipilih lan sampeyan bakal nggawe kustomisasi kanthi ngubah ukuran, font, warna teks, bentuk lan warna ikon jaringan sosial.

Carane nggawe tandha email karo Gmail?

Sampeyan bisa ngowahi utawa nggawe tandha elektronik ing Gmail apa sampeyan nggunakake PC, smartphone, tablet Android utawa iOS. On PC, bukak Gmail lan klik "Setelan" ing sisih tengen ndhuwur. Sawise ing setelan, sampeyan bakal weruh bagean "teken" lan ngeklik ing, sampeyan bakal bisa nambah lan ngowahi tandha tangan sampeyan pengin. Sawise prosedur rampung, klik "simpen" ing ngisor kaca lan nyimpen owah-owahan ing teken sampeyan. Ing Smartphone lan tablet, sampeyan kudu nduwe aplikasi Gmail sing paling dhisik nambah tandha email profesional ing akun sampeyan.

maca  Templat email kanggo ndudohake penolakan

Sampeyan kudu nggawe persis bab sing padha ing piranti iOS kajaba menawa server email bakal ngartekno tandha sampeyan beda lan bisa katon minangka lampiran utawa foto. Yen Mac utawa piranti iOS liyane wis disambungake menyang akun iCloud Drive, teken bakal otomatis dianyari lan kasedhiya ing kabeh piranti sing kasambung. Sampeyan malah bisa ngirim email file PDF.

Nggawe tandha elektronik karo Outlook

Kanthi Outlook, prosedure rada beda, siji bisa nggawe siji utawa luwih teken lan ngatur kanggo saben pesen email. Yen sampeyan duwe versi klasik saka Outlook, cara paling gampang kanggo ngetik menu file banjur pilih "Pilihan". Ing bagean iki, klik "mail" lan pilih "Tanda tangan". Ing tingkat iki, penting kanggo miwiti kanthi milih akun email tartamtu yen sampeyan duwe sawetara. Liyane kanggo ngisi informasi kaya prosedur dhasar. Sisih angel bakal milih saka akeh opsi modifikasi sing kasedhiya.

Yen sampeyan nggunakake Outlook ing HTML, tugas bakal luwih alus tinimbang karo versi klasik. kanggo nggawe teken email online karo HTML, sampeyan kudu nggunakake Microsoft Word utawa web editor. Solusi iki luwih efektif nalika ora ana gambar kanggo ilustrasi. On Word, kita tindakake prosedur dhasar lan ing pungkasan, aku ora lali nyimpen dokumen kasebut ing format HTML. Nanging, masalah bisa ditindakake sacara teratur kanthi cara iki, manawa sampeyan nggunakake Sabda.

Kanggo ngatasi masalah gambar utawa logo sing katon minangka lampiran, solusi sing dibutuhake, yaiku modifikasi kode HTML. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngganti path lokal URL gambar supaya ora ngirim gambar sing nggambarake tandha email minangka lampiran lan uga kanggo nyelarasake teken sampeyan ing kabeh email, malah sing wis dikirim. Operasi iki rampung kanthi nyalin file HTML dadi direktori gumantung karo versi Windows (ing Windows 7, direktori sing dimaksud yaiku C: \ Users \ username \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Signature \).

Alat kanggo gampang nggawe lan gratis email teken

MySignature

Tambah tandha email profesional menyang akun sampeyan ora gampang utamané yen sampeyan ora duwe pangerten kode HTML. Cara prasaja kanggo nggawe luwih gampang yaiku nggunakake alat online sing nggawe tandha email gratis. Piranti sawetara didaftar nganti saiki, kalebu MySignature. Alat iki nduweni akeh template lan cocok kabeh profesi. Wis prosedur dhasar kanggo nggawe teken surat profesional kalebu tambahan informasi kontak, jaringan sosial, logo, lan liya-liyane.

maca  Email profesional sing sukses tundhuk sawetara kritéria

Kajaba iku, MySignature nduweni link nglacak sing bisa ditambahake marang lambang akun kasebut ing jaringan sosial. Thanks kanggo link iki, kita bisa ngerti nomer klik sing digawe thanks kanggo tandha iki. Alat iki ngidini sampeyan nggawe tandha tandha kanggo Gmail, Outlook, Apple mail, etc. Kanggo entuk panggunaan lan nggawe teken, email onlinesampeyan kudu pindhah menyang situs web lan klik "Gawe tandha surat gratis". Sampeyan bakal diarahake menyang kaca kanthi rong cara nggawe teken, siji otomatis lan manual liyane.

Cara otomatis wis rampung kanthi nggunakake akun Facebook utawa LinkedIn. Cara manual sing luwih konvensional digawe kanthi ngisi spasi sing disusun kanggo tujuan iki lan sampeyan bisa pratinjau teken sadurunge nyimpen data. Operasi gampang lan ora njupuk luwih saka menit 5. Kajaba iku, penggunaan MySignature gratis lan ora ana registrasi sing dibutuhake. Kanggo sing ora nggunakake layanan email kaya Gmail utawa Outlook, kode HTML kasedhiya.

Zippisig

Minangka alat liyane, kita duwe Zippisig, sing kaya kanggo MySignature uga gampang banget kanggo nggunakake gampang lan cepet nggawe online elektronik. Zippisig nawakake kabeh fitur dhasar kanggo nggawe tandha tangan (nyebutake informasi, nambah logo lan lambang profil jaringan sosial). Bentenane sing gratis mung seminggu lan sing ngluwihi wektu iki, panggunaane dadi mbayar.

Si.gnatu.re

Yen ora, uga ana Si.gnatu.re, lengkap lan gampang digunakake kanthi gampang nggawe teken email lan nggawe personalisasi kaya sing dikarepake. Gratis 100% lan menehi kamungkinan kanggo ngatur font, warna, ukuran ikon profil jaringan sosial, posisi gambar utawa logo lan keselarasan teks. Kauntungan karo alat iki yaiku referensi ing pirang-pirang jaringan sosial, supaya luwih gampang pangalihan kontak menyang akun sampeyan.

maca  Garis gedhe tulisan email efektif

Pirembagan Piranti

Ana uga Signature Maker sing mesthi alat paling gampang kanggo nggawe tandha surat. Sampeyan ora wajib ndhaftar kanggo nggunakake lan wis rampung gratis. Dening kontra, iku mung sethithik banget saka segi desain, mung menehi siji jinis. Nanging banget profesional lan nduweni kemampuan kanggo ngganti menyang kabeh sektor kegiatan. Sawise nggawe rampung, kode HTML ngajokaken sampeyan nggabungake pesen kasebut.

WiseStamp

WiseStamp minangka alat sing rada beda amarga iku extension Firefox. Iku ngidini nggawe teken email online kanggo kabeh alamat e-mail panjenengan (Gmail, Outlook, Yahoo, lan liya-liyane) Mangkono, iku alat sing disaranake yen kita ngatur pirang-pirang alamat e-mail. Sampeyan kudu nginstal WiseStamp kanggo nggunakake lan Ngatur dhewe tandha email. Saliyane layanan dhasar, alat kasebut malah ngidini masang feed RSS ing teken, sing bakal nambah artikel sampeyan yen sampeyan duwe blog. Iku uga menehi kamungkinan kanggo ndhaftar penawaran utawa kanggo nampilake video YouTube. Ekstensi malah ngidini nggawe tandha-tandha kanggo saben alamat email.

Hubspot

Hubspot email teken generator uga alat kanggo generate teken surat profesional. Sampeyan duwe kauntungan dadi modern, elegan lan prasaja. Iki ndadekake desain sing cetha, tanpa rapi lan gampang kanggo nemokake kabeh informasi penting. Penggerak iki duweni keunggulan kanggo nggawe telpon-kanggo-tumindak kanggo nganjurake interlocutors kanggo ngundhuh kertas putih utawa kanggo langganan newsletter. Kajaba iku, alat iki nawakake badhan sertifikasi kanggo masang tandha.

Dhukungan Email

Pungkasan, kita uga bisa ngobrol babagan Dhukungan Email, alat liya sing nyurung nggawe lan nggawe pribadi teken surat gratis. Cepet lan gampang digunakake, nawakake layanan dhasar sing perlu nggawe teken email online. Gunakake yen sampeyan ora pengin kalebu foto utawa logo lan sampeyan ora duwe ngarsane ing jaringan sosial.