Print Friendly, PDF & Email

Sinau nganggo basa kanthi lancar, ora kaya sinau numpak pit: bisa lali. Dadi carane njaga level ing basa Inggris nalika sampeyan ora duwe kesempatan kanggo latihan basa Shakespeare ? Apa sampeyan urip dhewe ing pulau sing sepi utawa ing metropolis gedhe, kita wis nyusun sawetara dhaptar cara ringkes supaya bisa terus maju ing basa Inggris ... tanpa kakehan usaha.

Kabeh tips kasebut nganggep manawa sampeyan wis bisa basa Inggris kanthi lancar ing sawetara wektu ing urip sampeyan. Yaiku, cukup nyaman kanggo ngerti pamicara basa Inggris lan nanggapi dheweke tanpa nggoleki tembung-tembung sampeyan sajrone diskusi, apa sejatine urip saben dina utawa subjek sing cukup rumit. Yen sampeyan bisa nulis biografi ing basa Inggris, sampeyan bisa ngomong Inggris kanthi lancar. Sanajan sampeyan ora bisa menehi resep ratatouille amarga sampeyan ora ngerti jeneng inggris kabeh bahan (terong, zucchini, tomat, papak, mrica ijo, mrica abang, mrico cekak, uyah, 'buket garni').

Mangkene dhaptar meh kabeh babagan cara sing bisa ditindakake kanggo njaga level basa Inggris, sanajan kanggo nambah kosa kata yen

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ekonomi sosial lan solidaritas