Print Friendly, PDF & Email

Kepiye nulis CV kanthi apik ing basa Inggris? Kanthi wiwitan taun sekolah lan wiwitan taun anyar, akeh siswa sing wis golek magang ing luar negeri, utawa kerja aneh kanggo entuk dhuwit sajrone taun kesenjangan utawa taun Erasmus.

Mangkene ora kurang saka patbelas tips sing bakal mbantu sampeyan nulis CV paling apik ing basa Inggris.. Kaping pisanan bakal mbandhingake 6 prabédan utama sing bisa ana ing antarané CV Prancis lan Inggris, lan rampung karo 8 tips umum sing ditrapake kanggo loro model kasebut.

Kepiye nulis CV sing apik ing basa Inggris? 6 prabédan utama antara CV Prancis lan CV Inggris 1. "résumé" pribadi

Iki minangka prabédan utama antara CV ing basa Prancis lan CV ing basa Inggris. : ringkesan profil calon sampeyan, ing paragraf pambuka, ing sisih ndhuwur CV sampeyan.

Iki minangka bagean sing paling penting ing CV sampeyan ing basa Inggris, amarga iku sing pertama (lan kadang mung siji) sing bakal diwaca dening perekrut. Sampeyan kudu bisa tampil, nampilake motivasi, nggawe proyek lan tim, lan nyorotake ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dhiskusi babagan rasa lan hobi kaya wong asli!