Print Friendly, PDF & Email

Sintesis profesional minangka latihan kanggo milih lan ngringkes ide-ide induk sing disederhaneke kanggo nyediakake pengambilan keputusan lan tumindak. ing nulis ringkesan profesional ora penting, utamane wiwit semangat sintesis ora ana panggonan alami sing umum banget. Ngleksanani sintesis profesional luwih rumit nalika nerangake rencana sing wis ditemtokake, nggawe kothak kanggo ngatur gagasan beda. Apa iku cathetan njupuk utawa laporan, sawetara kriteria netepake nulis ringkesan profesional sukses. Kanggo mangerteni carane nulis ringkesan profesionalKene sawetara tips lan saran.

Apa sintesis profesional ora

Sintesis profesional ora disertasi kanggo siswa. Sanajan dheweke nyuwun esai karo rencana kanthi loro utawa telung bagean watara subjek tartamtu, ora ana pitakonan ing ngirim analisis pribadi. Ing tembung liyane, sintesis ora bakal ditinggalake kanggo kapercayan sampeyan.

Iku sinau saka file utawa dokumen dhewe, supaya ora ana pitakonan ngobati utawa ora ngurusi iki utawa bagéan saka berkas iki. Sing terakhir kudu dianggep sakabehe lan informasi kasebut ora bisa diapresiasi dening penulis dokumen kasebut. Informasi tambahan ora bisa ditambahake menyang file sing bakal diproses lan subyektif ora dilarang.

Ringkesan profesional kurang luwih cathetan administratif. Yen ditulisake loro tulisan ing sawijining ciri sing padha nduweni, sintesis profesional dibedakake kanthi obyektivitas absolut. Liwat budaya umum, pegawe kudu nyedhaki subyek ing konteks umum babagan sintesis.

Apa ringkesan profesional lan kenapa nulis?

a sintesis profesional punika ringkesan terstruktur lan terstruktur kanthi cara sing jelas lan dinamis kanggo tujuan tartamtu. Iku nyederhanakake dokumen kayata artikel, regulasi, standar, file lengkap, buku.

Iku sawijining sègmèn saka unsur sing mbentuk komposisi sing koheren lan teratur ing ngendi gagasan kasebut disambung miturut panalaran sing mantep. Sintesis profesional kasebut dibedakake saka kakehan, tetep netral lan obyektif tanpa tandha mratelakake panemume, partialitas, utawa paukuman pribadi babagan gagasan sing dikembangake. Iku uga setya marang gagasan penulis tanpa nyoba kanggo dibagi utawa extrapolate mau.

Penting kanggo nulis ringkesan profesional kanggo ngaktifake panampa kanggo nggawe keputusan lan njupuk tindakan kanthi efektif. Jumlah informasi sing kasedhiya gedhe banget lan akeh wilayah kanggo nutupi ora tansah ngidini wektu utawa keterampilan kanggo nganalisa. Mula kudu nulis lan disebarake cathetan ringkesan.

Tujuan sintesis profesional

Sadurunge sampeyan miwiti nulis lan ngumpulake informasi, sampeyan kudu nemtokake tujuan ringkesan profesional. Nyetel gol menyang sintesis mbantu njlentrehake apa sing bakal dilakoni. Boten kados sintesis kompetisi, nulis ringkesan profesional wis dilakoni kanthi apik sajrone narik kawigaten kanggo kabutuhan bisnis.

maca  Tulis kanthi apik ing papan kerja: pena utawa keyboard?

Mulane kita kudu ngenali sing nulis sintesis profesional. Sintesis lan kosakata sing dipigunakaké bakal beradaptasi miturut panemune. Mangkono, yen dokumen ditrapake kanggo teknisi komputer, bakal dadi normal nggunakake kosa kata teknis, nanging, kosakata kasebut bakal nyingkiri yen dokumen kasebut ditangani karo pengacara, utawa akuntan.

Ing tahap iki, uga penting kanggo mangerteni level pengetahuan saka subyek saka interlocutor. Yen salah siji iku anyar, sintesis kudu duwe visi global saka subyek lan perlu kanggo fokus ing aspek paling menarik yen interlocutor iku wong non-neophyte.

Ngerti manawa tujuan sintesis ditulis uga penting. Langkah iki ndadekake yen bisa mangerteni yen sintesis bakal ngasilake pendapat ing subyek, kanggo nggawe keputusan, ngupaya solusi kanggo masalah, kanggo ngeningake laporan, kanggo verifikasi informasi, lan liya-liyane. Pendekatan subyek bakal gumantung marang tujuan sing ditindakake, kaya sing bakal ditemokake.

Panelusuran lan prioritas informasi

Pengumpulan informasi sing perlu kanggo nulis wis rampung kanthi maca. Nalika nerangake nyintesis teks, koleksi informasi bakal ngliwati pencarian struktur teks (judhul, subjudul, niat penulis, lan liya-liyane) lan kumpulan informasi penting. Tujuan ngempalaken informasi yaiku kanggo mangerteni informasi ngendi lan cara iki diatur.

Iku ora kalebu ing pangerten utawa nganalisa isi kasebut. Sajrone tahap iki, bakal perlu kanggo nindakake kabeh sing wis akeh kanggo mung nyimpen penting. Ing istilah konkrit, golèk informasi kasebut kedadeyan sawise netepake target lan kabutuhan. Iku kalebu sawetara bagean kang kudu kita njawab pitakonan sing, nalika, apa, carane, pinten, ngapa (kanggo nemtokake penyebab), kanggo apa (kanggo netepake tujuan). Partai-partai dadi luwih apik amarga riset kasebut berkembang.

Penting ing kene ora nggunakake kalimat sing dawa, nanging kanthi milih tembung-tembung kunci kanggo nggampangake sintesis ide. Ing pungkasan panelusuran kanggo informasi, penting kanggo mikir babagan prioritizing mau ing saben bagean, mbayar manungsa waé tartamtu kanggo tembung kunci penting. Pengumpulan lan prioritas informasi minangka langkah penting kanggo mbantu mbangun rencana sing cetha lan tepat.

maca  Cara cepet nambah ejaan dokumen, panemon Antivirus gratis.

Construction of a plan synthesis professional

Kanggo mbangun rencana a sintesis profesionalkita kudu nyoroti aspek sing paling penting, sing kudu diwenehake. Rencana iki didhekake kanthi bebas miturut apa iku sintesis tematik (kanthi tampilan sakabèhé saka subyek), sintesis penyebab-akibat utawa sintesis proposisi.

Kabeh gagasan sing dikumpulake kudu digabungake ing rencana kanthi ngubungake gagasan sing paling penting kanggo outline. Rencana kasebut kudu selaras karo subyek sintesis lan kudu ngormati keseimbangan tartamtu. Bagian lan subparts kudu duwe ukuran sing padha karo ukuran sing padha.

Pambangunan rencana kasebut ora mesthi kompleks, nanging rada jelas, logis lan gampang dingerteni. Pérangan pisanan bisa dilindhungi kanggo analisis penyebab lan data sing cocog saka masalah. Kanggo bagean liya, kita bisa menehi konsekuensi sing ana gegayutan karo masalah iki, nyalonake solusi sing bisa dilakoni lan kondisi kanggo implementasine.

Tulis ringkesan profesional biasane rampung ing loro utawa telung bagean, nanging disaranake supaya bisa diwatesi ing rong bagean. Rencana kasebut kudu ditampilake kanthi jelas ing dokumen supaya kabeh bagean bisa gampang diidentifikasi. Dianjurake kanggo menehi materi kasebut kanthi panomeran kanggo bagean (I lan II) lan subparts (A lan B utawa 1 lan 2). Saben part utawa sub bagean kudu didhisiki dening judhul. Saliyane rong bagean pangembangan, sintesis profesional uga bisa duwe introduksi lan kesimpulan.

Perkembangan biasane beda-beda gumantung subyek, nanging introduksi lan kesimpulan meh tansah nduweni peran sing padha. Mangkono, introduksi bakal ngandhani panampa babagan tujuan sintesis, penyebab sing dadi motivasi, pentinge lan kapentingan sing terakhir. Perkenalan kudu persis, ringkes lan lengkap. Sawetara garis cukup suasanana apa sing ana ing sinopsis.

Ing sawetara kasus, kanggo nulis ringkesan profesionalintroduksi ora perlu lan bisa diabaikan minangka cenderung kanggo ngelingi bab sing jelas. Nanging entuk manfaat gedhe, kanggo mesthekake yen panrima mangerteni sampeyan. Sampeyan uga bisa ngelingake konteks, yen sintesis kudu diwaca kaping pirang-pirang.

Babagan kesimpulan, kudu luwih saka nyimpulake dokumen kasebut, iku minangka tanggepan kanggo masalah sing ditindakake ing sintesis. Iki ngrembaka rekomendasi kanggo nyedhiyakake solusi sing dianjurake dening penulis lan ora duwe peran nggawa unsur anyar sing gegayutan karo pembangunan rencana kasebut.

maca  Nambah level ejaan sampeyan nganggo video

Tulis ringkesan profesional

Sawise rencana dibangun, kita kudu nerusake menyang nulis ringkesan profesional. Aturan umum kanggo nulis dokumen uga ditrapake kanggo nulis ringkasan. Kalimat-kalimat kudu cendhak ing paragraf-paragraf lan uga ing kosakata sing bisa dingerteni. Gaya lan sintaks ing cathetan ringkesan kudu sesuai karo kode tembung ditulis, dadi cairan, wedi lan elegan yen bisa.

Yen sawetara item perlu panjelasan luwih lanjut, bisa uga trep kanggo ngasilake minangka appendiks kanggo nggawe maca dokumen luwih alus. Ing kasus sintesis dawa lan ngluwihi kaca luwih saka 3, aja ragu masang ringkesan. Tabel lan grafik bisa migunani kanggo naskah-naskah sing ditemokake lan ilustrasi. Gelar pihak lan subparts kudu ngomong. Kita kudu ngilangi irah-irahan framing banget (sajarah, konteks kayata). Judhul kudu duwe daya lan menehi informasi babagan isi paragraf kasebut.

Babagan paragraf kasebut, ora ono gunane kanggo nggawe kalimat sing ayu, luwih apik kanggo nganjurake kajelasan saka ukara kanthi ukara singkat. Kanggo tata letak, bisa migunani kanggo mbagi kaca ing kolom kanthi nyebutake rencana rinci, informasi sing disintesis lan tokoh tombol, grafis, gambar kanggo ilustrasi komentar kasebut.

Aturan liyane metodologi kanggo dihormati

Nalika nulis, disaranake nggawe umum lan aja nganti nyebut kabeh rincian sing ora migunani. Umumake ringkesan mbusak rincian sing ora penting kasebut nalika isih menehi informasi penting. Kajaba iku, kudu ati-ati kanggo mbusak tandha oralitas, lisan lisan, repetisi, ragu-ragu, lsp.

Sawetara tembung sing ana ing tics verbal ora bisa ditulis, luwih-luwih yen ora duwe teges sing tepat. Tembung kaya "cara ngucapake", "yaiku" ing wiwitan paragraf bisa dicopot tanpa mengaruhi tegese ukara. Contone, kudu diwatesi panggunaan sing terakhir lan tetep mung sing paling apik.

Reproduksi pemikiran lan ekspresi penutur uga dianjurake. Yen ekspresi kasebut minangka basa sing digunakake dening pembicara, bisa uga migunani banget kanggo mangerteni. Penting kanggo ngrampungake tulisan sampeyan minangka tulisan maju lan diwaca maneh.

Ing mburi nulis ringkesan profesionalSampeyan kudu maca lan nggoleki paragraf pisanan dokumen sampeyan, sing asring diwaca kanthi teliti dening pembaca sing beda ing perusahaan.