Apa arep ngetokake bobot, kanggo ngowahi, ing urip pribadi utawa profesionalSetelan gol ora angel.
Ngendi wae sing rumit yaiku yen sampeyan kudu nahan.
Ing tanggal XNUMX Januari, kita kabeh mutusake kanggo nyetel siji utawa luwih tujuan. Asil: ing pungkasan taun, ora ana sing ditindakake.

Kene sawetara tip kanggo nyetel gol, nanging utamane tetep.

Tip # 1: Takon apa sampeyan gol iki

Kadhangkala, kita nyetel gol tanpa takon dhéwé apa cocog karo sing dikarepake.
Pancen, sawetara target sing dipengaruhi dening kanca kolega utawa kulawarga. Mula, kita bisa nggayuh apa sing diarepake, nanging ora kaya sing sejatine dikarepake.
Dadi kanggo mangerteni yen gol iki duweke dhewe takon dhewe pitakonan iki:

  • Apa?
  • Apa tenan kanggo sampeyan?
  • Apa aku kudu ilang?

Sawise sampeyan wis mangsuli, sampeyan bakal nggawe gol luwih mantep.

Tip # 2: Tulis tujuanmu

Wis sumurup, tembung-tembung sing lumayan adoh lan tulisan tetep. Dadi, kanggo terus goal sampeyan, miwiti nulis.
Sampeyan uga bisa nglebokake tanggal sing dikarepake kanggo ngrampungake gol iki uga dina sing isih ana.
Iki mbantu kanggo nggambarake kemajuan goal sampeyan lan uga ngindhari Procrastination.

maca  Ngedongkrak tingkat kasuksesan supaya bisa luwih cepet tekan gol.

Tip # 3: Jangan ragu-ragu kanggo nggawe pangaturan

Sajrone perjalanan menyang goal sampeyan mesthi kudu langkah mundur langkah.
Iki ora ateges sampeyan nyerah, kanthi nalisir. Aja kesusu, amarga yen ora njupuk wektu, ora masalah.
Bab sing penting kanggo nggayuh tujuan sampeyan.

Tip # 4: Aja ngeset gol akeh banget

Sampeyan kudu bisa diukur lan ora wiwit ngembangake sawetara sasaran ing wektu sing padha.
Sampeyan bakal kelangan dhewe lan iki bakal ngurangi kemungkinan sampeyan nampa sethithik salah sawijining gol kasebut.
Cukup pindhah karo tujuan 2 utawa 3 kanggo miwiti, supaya sampeyan bakal duwe kasempatan sing paling apik kanggo nyekel.

Tip # 5: Get Organized

kanggo tetep gol, penting kanggo nemtokake lan ngrekam saben langkah sing bakal nggawa sampeyan sukses.
Nuduhake tindakan sabanjure kanggo miwiti, sanajan iku cilik. Sampeyan bakal aran kaya sampeyan maju lan sing bakal motivasi sampeyan.
Gunakake alat sing pengin disenengi.

Tip # 6: Aja wedi marang gol sing ora mungkin

Asring dipikirake yen alasan kanggo menehi gol yaiku gol dhewe.
Amba ambisi utawa ora bisa ditindakake, iki minangka perkara sing kita deleng nalika kita nyetel gol.
Nanging, elinga yen kanthi ninggalake zona nyaman sampeyan bakal dadi sing paling apik lan sampeyan bakal entuk target.