Negosiasi kenaikan gaji karo majikan sampeyan bisa dadi angel lan kesel.

Rembugan mujudake dialog kang tujuane kanggo mupakat. Mulane penting kanggo ngerti luwih dhisik apa sing dikarepake lan apa sing sampeyan siap nyerah.

Negosiasi gaji karo majikan sampeyan kudu disiapake kanthi luwih dhisik. Sampeyan kudu ngerti nilai pasar sampeyan lan nilai sampeyan nggawa menyang perusahaan.

Ngerti persis apa tujuan sampeyan lan tim sampeyan kudu entuk. Iki bakal mesthekake yen rembugan mlaku lancar lan nggawa sampeyan nyedhaki asil sing dikarepake. Muga-muga artikel iki bakal mbantu sampeyan nyiapake negosiasi sing sukses.

 

1. Ngerti nilai pasar sampeyan

 

Sadurunge negosiasi gaji sampeyan, sampeyan kudu ngerti sepira regane sampeyan kanggo perusahaan. Akeh faktor sing bisa mengaruhi gaji sampeyan.

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan do iku tokoh metu carane akeh sing worth ing industri lan adhedhasar pengalaman. Angka iki angel dikira amarga gumantung saka wilayah lan jinis perusahaan sing sampeyan gunakake.

Yen sampeyan kerja ing perusahaan gedhe kanthi struktur gaji sing jelas kanggo saben posisi, bakal kurang fleksibel tinimbang ing bisnis kulawarga cilik.

Sampeyan kudu ngerti apa gaji sing kudu dituju adhedhasar pengalaman sampeyan. Gaji beda-beda miturut industri, senioritas lan lokasi, mula penting kanggo negosiasi gaji sing apik.

maca  Tekane, mundhut maneh langkah lan ucapake emosi ing cara sing mbangun.

Pisanan, deleng apa wong ing wilayah sampeyan kanthi pengalaman sing padha lan ing posisi sing padha karo sampeyan entuk.

Banjur nemtokake kisaran gaji kanggo posisi kasebut, banjur mbandhingake gaji rata-rata karo gaji pasar.

 

 2. Apa sing wis digayuh nganti saiki?

 

Bagean penting saka proses iki yaiku nuduhake pewawancara kenapa sampeyan entuk gaji sing luwih dhuwur. Yen sampeyan duwe dhaptar prestasi, penghargaan, lan bukti regane kanggo perusahaan, sampeyan bakal entuk keuntungan nalika negosiasi.

Evaluasi sing tepat babagan prestasi sampeyan bakal mbantu sampeyan negosiasi kenaikan gaji, nanging aja ngenteni nganti pungkasan taun kanggo njaluk mundhak. Sampeyan bakal luwih sukses yen nyoba rembugan sadurunge anggaran taun ngarep siap.

Aja mung ngomong babagan masa lalu, amarga prestasi lan conto sing mbuktekake nilai sampeyan luwih penting tinimbang review kinerja sing kepungkur nalika negosiasi karo majikan.

 

3. Rencanana poin-poin sing arep dibahas

 

Nalika nyiapake cathetan rembugan, priksa manawa sampeyan kudu ngrampungake pitakonan ing ngisor iki. Apa sampeyan mikir yen sampeyan duwe gaji sing luwih dhuwur tinimbang wong liya? Sadurunge nyedhaki bos sampeyan, nyiyapake dhaptar pitakonan sing spesifik. Dhaptar iki bisa uga kalebu eg.

Tujuan sing wis digayuh, jumlah karya sing wis sampeyan kontribusi, utawa penghargaan sing sampeyan tampa kanggo perusahaan. Yen bisa, gunakake nomer nyata.

maca  Carane njaluk maneh motivasi sawise periode angel?

Pengalaman pirang-pirang taun ing industri sampeyan. Utamane yen sampeyan wis ngluwihi syarat minimal sing disetel dening perusahaan.

Ijazah lan kualifikasi sampeyan, utamane yen digoleki ing sektor sampeyan.

Gaji rata-rata ing perusahaan liya kanggo proyek sing padha.

 

4. Latihan

 

Sing paling penting yaiku nyiyapake sadurunge. Siapke pitakonan sing angel kanthi ngerti topik sampeyan lan latihan nganti sampeyan rumangsa kepenak. Interlocutor sampeyan mesthi bakal luwih berpengalaman lan kurang prihatin babagan asil tinimbang sampeyan. Dadi bakal luwih gampang kanggo sampeyan tetep ing strategi yen sampeyan ngerti persis apa sing bakal diajak ngomong.

Siapke wawancara kanthi cara supaya sampeyan ora gugup lan bisa langsung nemokake jawaban kanggo pitakonan sing angel.

Paling apik kanggo latihan karo kanca utawa kolega sing dipercaya lan sing bisa menehi saran sing mbangun. Sampeyan uga bisa ngrekam dhewe ing ngarep kamera utawa ngomong ing ngarep pangilon.

Langkah iki penting banget amarga ngomong karo bos sampeyan bisa dadi ora nyaman, nanging luwih akeh sampeyan latihan, sampeyan bakal luwih nyaman nalika wektune.

 

5. Dadi tegas, persuasif lan percaya diri

 

Kanggo sukses negosiasi kenaikan gaji, sampeyan kudu tegas lan persuasif. Luwih yakin sampeyan, luwih akeh majikan sampeyan bakal ngrungokake sampeyan. Angkuh lan sombong ora kudu bingung karo kapercayan kanggo ngevaluasi kekuwatan lan kualitas sampeyan dhewe.

maca  Takeda Saka Deleng Liyane-Apa Rahasia Kanggo Damel Iku?

Ing negosiasi, kurang percaya diri bisa nyebabake sampeyan nggedhekake utawa njaluk ngapura, sing bisa nyebabake biaya sing larang. Nanging, jelasake kanthi jelas kenaikan sing sampeyan takon lan jelasake kanthi ringkes kenapa sampeyan njaluk.

Elinga yen sampeyan nyedhiyakake keahlian sing penting kanggo bos sampeyan. Yen sampeyan rumangsa gaji saiki ora cocog karo katrampilan lan pengalaman sampeyan. Siapke kanggo nggawe serep pratelan karo riset pasar gaji digawe serep karo informasi bab worth pribadi. Iki supaya sampeyan bisa menehi panjaluk kanthi yakin.

 

6. Nyetel gol dhuwur kanggo panjalukan sampeyan

Salah sawijining prinsip dhasar negosiasi gaji yaiku nawakake majikan kanthi jumlah sing luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa entuk kenaikan sing cukup cedhak karo kekarepan sampeyan, sanajan proposal sampeyan direvisi mudhun.

Kajaba iku, yen sampeyan nawakake sawetara, priksa manawa jumlah paling murah sing sampeyan tawarake uga cocog. Amarga juragan bakal meh tansah milih paling.

Sawise sampeyan wis ngumpulake akeh informasi babagan nilai pasar lan kemampuan majikan sampeyan kanggo mbayar. Ayo, miwiti rembugan kanthi ora ragu-ragu, yen perlu, ndhisiki utawa tindakake wawancara karo surat resmi.