Kesalahan ejaan asring diminimalake nalika bisa nyebabake efek karir ing karir profesional. Pancen, dheweke menehi citra sing ala lan bisa nyuda pangembangan sampeyan. Nalika ngadhepi prekara iki, penting ngerti carane nyegah kesalahan ejaan nalika kerja. Temokake ing artikel iki.

maca

Iki minangka salah sawijining kunci supaya ora nggawe kesalahan ejaan nalika kerja. Pancen, maca ngidini sampeyan nyisipake tembung anyar lan duwe grammar sing apik, konjugasi sing apik lan ejaan sing apik. Kajaba iku, sing asring maca yaiku sing umume nggawe kesalahan.

Yen wis kebiasaan maca, sampeyan bisa nemokake kesalahan ejaan nalika kerja.

Sampeyan ora prelu maca buku gedhe kanggo nyampurnakake ejaan sampeyan. Sampeyan mung bisa maca artikel ing internet uga koran.

Revisi konjugasi

Biasane, akeh ejaan sing salah ana gandhengane karo konjugasi, utamane akord. Dadi manawa kanggo nulis teks sing bener tanpa ana kesalahan, sampeyan kudu mriksa konjugasi sampeyan. Gunakake tabel konjugasi kanggo maca lan nyoba ngerti kord sing beda.

Bersenjata nganggo Bescherelle

Sanajan sampeyan bisa nemokake apa wae sing sampeyan goleki ing internet, luwih aman yen kasedhiya kertas Bescherelle. Iki bakal mbantu sampeyan sinau grammar, ejaan lan konjugasi kanthi luwih gampang. Aturan lan praktik diterangake ing kana kanthi cara sing gampang lan jelas supaya sampeyan bisa apal kanthi cepet.

maca  3 Cithakan Surat Pengunduran Diri sing Kuat kanggo Penjual Alat

Kajaba iku, bakal dadi alat sing dipercaya sing bisa dipercaya nalika ora mangu-mangu.

Nindakake latihan

Penting, sampeyan kudu latihan supaya ngerti kekurangane lan bisa ngobati. Thanks kanggo iki, sampeyan bakal nggawe kesalahan ejaan sing kurang.

Praktek penting banget kanggo sinau, mula penting latihan olahraga kanggo nguatake kemampuan sampeyan. Nalika nerangake ejaan, latihan sing paling apik yaiku dictasi.

Ing pangerten iki, sampeyan bakal nemokake situs ndhikte ing internet sing ngidini sampeyan latihan. Video diwiwiti supaya sampeyan bisa ngrungokake prentah banjur duwe dokumen koreksi ing pungkasan.

Wacanen kanthi banter

Sawise rampung nulis dokumen profesional, luangake wektu kanggo nyunting. Yen sampeyan ora yakin babagan bagean tartamtu nalika maca, ana masalah konjugasi utawa ejaan sampeyan. Maca kanthi banter ngidini sampeyan nggunakake metode mnemonik sing wis sampeyan sinau.

Nggunakake korektor otomatis

Kanggo ngindhari kesalahan éjaan nalika kerja, sampeyan uga bisa nggunakake alat koreksi komputer ing web. Cukup kanggo masang teks sampeyan supaya kesalahan bisa dideteksi lan didandani. Ing pangertene iki, sampeyan bakal nemokake koreksi sing sukses banget ing internet.

Nanging, kudu dielingi manawa korektor otomatis duwe watesan. Dadi, kedadeyan kesalahan tartamtu bisa uwal saka dheweke. Menapa malih, piranti lunak koreksi kasebut ora duwe kapasitas kanggo ngerti konteks kaya sing dikarepake manungsa.

maca  Rahasia kanggo email lan surat profesional