Print Friendly, PDF & Email

Kontrak jangka tetep: keutamaan perjanjian cabang sing ditambahi

Intine, perjanjian kolektif utawa perjanjian cabang sing diperpanjang bisa ditemtokake:

Babagan nganyari maneh, yen ora ana ketentuan kontrak sing akeh, jumlahe diwatesi dadi 2 miturut Kode Tenaga Kerja.
Durasi nganyari maneh sing ditambah karo durasi awal CDD ora kudu ngluwihi durasi maksimal sing disedhiyakake dening perjanjian cabang utawa, yen ora ana, ketentuan tambahan saka Kode Tenaga Kerja.

Babagan periode tunggu, yen ora ana katetepan ing perjanjian cabang sing diperpanjang, periode kasebut diwilang miturut ketentuan sing ditemtokake dening Kode Tenaga Kerja:

1/3 saka jangka kontrak sing kadaluwarsa, kalebu pembaruan, yen padha utawa luwih saka 14 dina; setengah saka durasi kasebut yen kontrak awal, kalebu nganyari maneh, kurang saka 14 dina. Kontrak jangka tetep: istiméwa nganti 30 Juni 2021

Sawise ngilangi konfigurasi kaping pisanan, aturan kasebut santai supaya bisa ngatasi konsekuensi krisis kesehatan. Angger-anggering Toret, diterbitake tanggal 18 Juni 2020 ing Jurnal Resmi, nggawe kesepakatan ing perusahaan:

jumlah maksimum nganyari maneh kanggo CDD. Nanging…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Aktivitas parsial: jangkoan 100% ing departemen sing kena pengaruh larangan kesehatan