Sampeyan bisa enggal-enggal gabung tim anyar lan sampeyan takon sewu pitakonan.
Sampeyan duwe werni ing weteng kaya dina bali kelas. Sampeyan ora ngerti sapa lan iki sumber stres, yakin sampeyan wis rampung normal.

Kene sawetara tip kanggo mbantu sampeyan sukses gabung karo tim anyar.

Dadi dinamis lan antusias:

Kanggo mbangun citra positif, sampeyan kudu nuduhake antusiasme lan nindakake prilaku positif.
Nalika sampeyan nggabungake tim anyar, sampeyan kudu nggawe kesan sing apik saka dina pisanan lan iki uga ing minggu sing padha.
Privilege minangka prilaku sing rada sedherhana nalika isih wutuh.
Tampilake manawa sampeyan duwe motivasi kanggo gabung karo tim anyar iki.

Temokake kanthi cepet:

Ing wiwitan, bisa dadi angel kanggo nemokake panggonan ing tim anyar.
Aja ragu-ragu kanggo pindhah menyang wong liya, nyuwun jeneng sing sepisanan, jabatane, suwene padha ing perusahaan.
Coba elinga kabeh informasi sampeyan bisa.
Sampeyan bisa seneng istirahat nedha awan utawa istirahat kopi kanggo ngrembug lan ngganti karo rekan anyar sampeyan.
Iku cara paling apik kanggo nemokake panggonan lan nggabungake menyang tim anyar.

Aja nyoba ngematake rekan anyar:

Penting kanggo tetep wae lan ora nyoba kanggo ngrekam rekan anyar sampeyan.
Kanthi kepengin menehi gambar sing apik, bisa uga sampeyan nindakake prilaku kaya sing nyasarké lan alami.
Nanging sing ora kudu mbayar, amarga sampeyan bakal menehi gambar sing ora sampeyan.
Sampeyan ora ana guna kanggo nyenengi ing kabeh biaya supaya tetep alamiah sabisa.

maca  Kritik konstruktif nyebabake, nampa.

Titikake pemimpin tim:

Ing klompok tansah ana kepribadian sing luwih dhuwur tinimbang liyane.
Iku menarik kanggo ndelok wong paling populer utawa sing duwe pengaruh.
Iki bakal ngidini sampeyan kanggo sympathize karo wong-wong mau lan kanthi mangkono nggampangake integrasi sampeyan menyang tim anyar.

Kesalahan ora kanggo tundhuk:

Wekasane, ora penting kanggo nglakoni kesalahan nalika dina pisanan utawa minggu sawise sampeyan rawuh ing tim, yaiku:

  • ngasingake dhewe sajrone wektu umum (jajanan utawa warung kopi),
  • Kanggo ngobrol babagan urip pribadi sampeyan.

Paling penting, inget yen kabeh wong wis anyar ing siji wektu utawa liyane.
Lan yen kahanan iki kadhangkala bisa ngrasakake, mung sethithik.
Umumé, sawetara dina cukup kanggo gabung tim anyar.