Contoh surat pengunduran diri kasir pindah posisi

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear [jeneng manajer],

Kanthi rasa syukur lan bungah, aku ngandhani keputusanku mundur saka jabatan minangka kasir. Aku wis luar biasa Bejo bisa kanggo perusahaan dinamis lan semangat kaya Panjenengan, lan aku ora bisa matur nuwun cukup kanggo pengalaman lan skills aku wis gained minangka anggota tim.

Nanging, aku duwe kesempatan sing cocog karo aspirasi karirku. Senajan aku sedih ninggalake tim luar biasa kuwi, aku bungah kanggo nguber tantangan anyar minangka [posisi anyar].

Aku yakin manawa katrampilan lan pengalaman sing daktampa karo sampeyan bakal migunani banget kanggo aku ing peran anyar. Aku uga ngucapke matur nuwun kanggo kapercayan sing diwenehake marang aku sajrone lelungan ing [jeneng perusahaan].

Aku tetep ana ing pembuangan sampeyan kanggo bantuan apa wae sing dibutuhake sajrone wektu kabar. Dina pungkasan kerjaku yaiku [tanggal budhal].

Matur nuwun maneh kanggo kabeh sing wis daksinaoni ing perusahaan sampeyan. Aku pengin kabeh tim terus tekan dhuwur anyar.

Ikhlas,

              [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "surat-pengunduran diri-kanggo-kasir-sing-berkembang-menyang-jabatan-anyar.docx"

surat pengunduran diri-kanggo-kasir-sing-pindhah-menyang-jawatan-anyar.docx – Diunduh 9117 kali – 14,11 KB

 

Contoh surat pengunduran diri kanggo alasan kesehatan kanggo kasir

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Subyek: mundur amarga alasan kesehatan

 

Dear

Aku arep ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka kasir ing supermarket sampeyan. Kaputusan iki angel ditindakake, amarga aku seneng nggarap tim sampeyan, nanging aku bubar ngadhepi masalah kesehatan sing ngalangi aku ora nerusake kegiatan profesional.

Aku yakin manawa kesehatanku kudu dadi prioritasku lan aku kudu njaga awake dhewe supaya cepet pulih. Mulane aku mutusake kanggo mungkasi kontrak kerja.

Aku ngerti yen mundur bakal duwe pengaruh ing organisasi tim, lan aku bakal nindakake sing paling apik kanggo nglatih wong sing bakal njupuk alih ing meja awis.

Kabeh iki kudu rampung ing dina efektif pungkasan ing [tanggal pungkasan periode kabar].

Matur nuwun kanggo kesempatan sing diwenehake kanggo aku kerja ing perusahaan sampeyan. Muga-muga sampeyan ngerti keputusanku lan aku yakin sampeyan bakal bisa nemokake wong sing kompeten kanggo ngganti aku.

Nyuwun tulung, Bu, Pak, aturipun salam taklim.

 

              [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "contoh-surat-pengunduran-kanggo-kasir-kesehatan.docx"

conto-surat-pengunduran-kanggo-alasan-kesehatan-caissiere.docx – Diunduh 9005 kali – 15,92 KB

 

Contoh surat pengunduran diri kasir pindah omah

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear [jeneng manajer],

Aku nulis kanggo ngandhani babagan mundur saka jabatanku minangka kasir ing [jeneng perusahaan]. Dina pungkasan kerjaku yaiku [tanggal budhal].

Minangka kasir, Aku makarya ing lingkungan ngendi kacepetan lan akurasi iku utomo. Aku duwe kesempatan kanggo ketemu macem-macem klien lan ngembangake komunikasi lan katrampilan layanan pelanggan. Aku wis seneng karya ing lapangan iki lan matur nuwun kanggo skills lan pengalaman aku gained.

Nanging, aku bakal melu bojoku sing wis entuk posisi ing wilayah liyane, sing meksa kita pindhah. Aku ngucapake matur nuwun kanthi tulus kanggo kesempatan sing sampeyan paringake kanggo kerja ing [jeneng perusahaan].

Aku ngerti yen mundur bakal duwe pengaruh ing organisasi tim lan aku bakal ngupayakake sing paling apik kanggo nglatih wong sing bakal njupuk alih.

Matur nuwun sepisan maneh kanggo kesempatan iki lan kanggo pangerten.

Sincerely [jeneng sampeyan]

              [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "surat-pengunduran diri-kasir-kanggo-penghapusan.docx"

letter-of-resignation-caissiere-pour-movement.docx – Diunduh 9083 kali – 15,80 KB

 

Unsur kunci sing kudu kalebu ing surat pengunduran diri ing Prancis

Nalika wektune mundur saka pakaryan, iku penting kanggo nulis layang saka mundur resmi kanggo menehi informasi marang majikan babagan budhal sampeyan. Ing Prancis, ana unsur kunci sing kudu dilebokake ing surat iki kanggo ngurmati aturan sing ditindakake lan njaga hubungan profesional sing apik.

Kaping pisanan, layang sampeyan kudu ngemot, supaya ora ana ambiguitas, tanggal nulis uga tanggal budhal. Sampeyan uga kudu nyatakake kanthi jelas niat kanggo mundur. Sampeyan bisa nemtokake posisi saiki lan matur nuwun marang majikan kanggo kesempatan lan pengalaman sing dipikolehi sajrone kerja.

Sabanjure, tambahake panjelasan ringkes nanging jelas babagan keputusan sampeyan ninggalake perusahaan. Iki bisa amarga alasan pribadi utawa profesional, nanging penting kanggo sopan lan profesional ing surat sampeyan.

Pungkasan, surat mundur sampeyan kudu ditandatangani lan tanggal. Sampeyan uga bisa nyakup rincian kontak kanggo nggampangake komunikasi karo majikan sawise budhal.

Ing ringkesan, surat pengunduran diri ing Prancis biasane nyakup tanggal nulis lan ninggalake, pernyataan sing jelas babagan niat mundur, panjelasan ringkes nanging jelas babagan keputusan iki, posisi sing dianakake, lan matur nuwun sing sopan lan profesional uga mung tandha tangan lan rincian kontak.

Kanthi ngetutake unsur-unsur kunci kasebut, sampeyan bisa njamin keberangkatan sing lancar lan njaga hubungan sing positif karo majikan sampeyan.