Tuladha surat pengunduran diri saka sekretaris medis amarga alasan kulawarga

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

                                                                                                                                          [Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Subyek: mundur amarga alasan kulawarga

 

[Dear],

Aku ngomong karo sampeyan layang iki kanggo ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka sekretaris medis ing perusahaan kasebut. Pancen, aku bubar ngadhepi kahanan kulawarga sing angel sing mbutuhake perhatian lan kehadiranku.

Amarga kahanan kulawarga sing luar biasa sing dakalami, yen bisa, aku njaluk kemungkinan nyepetake kabar dadi [Durasi dijaluk]. Yen sampeyan nampa panjalukku, aku bakal nggawe kabeh gaweyan kanggo mbantu sabisane ing transmisi misi kanggo panggantos.

Nanging, aku ngerti yen mundur iki bisa nyebabake kesulitan kanggo perusahaan, lan aku njaluk ngapura babagan iki. Mulane aku siyap ngurmati kabar sing diwenehake dening [Kontrak kerjaku / Persetujuan / Persetujuan], yaiku [Durasi kabar], yen ora ana solusi liyane.

Aku pengin matur nuwun marang kabeh tim medis lan administratif kanggo sambutan sing apik sing ditampa, uga kanggo hubungan profesional sing bisa daklakoni sajrone kerja ing perusahaan kasebut.

Pungkasan, kirimake saldo akun apa wae, sertifikat kerja, uga sertifikat Pôle Emploi ing dina pungkasan kerja.

Matur nuwun kanggo pangerten lan kualitas kolaborasi kita sajrone periode iki.

Mangga nampi [Bu/Pak], aturipun salam taklim.

 

[Komune], 27 Januari 2023

                                                            [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "resignation-for-family-reason-medical-secretary.docx"

resignation-for-family-reasons-medical-secretary.docx – Diunduh 10886 kali – 16,01 KB

 

Contoh surat pengunduran diri sekretaris medis kanggo alasan pribadi

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

                                                                                                                                          [Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Subyek: mundur amarga alasan pribadi

 

Sir / Madam,

Kanthi layang iki, aku pengin ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatan sekretaris medis sing wis [durasi] ing laboratorium / kantor medis.

Keputusan iki ora gampang ditindakake, amarga aku seneng banget kerja ing tim sampeyan lan aku duwe kesempatan kanggo kolaborasi karo wong sing kompeten lan peduli. Aku sinau akeh perkara matur nuwun kanggo sampeyan, lan aku pengin matur nuwun kanggo kabeh sing wis ditindakake kanggo aku.

Nanging, alasan pribadi meksa aku ninggalake posisiku, lan aku weruh aku kudu mungkasi kolaborasi karo laboratorium / perusahaan sampeyan. Aku pengin njamin yen aku bakal nindakake sing paling apik kanggo mesthekake yen transisi iki lancar lan aku bakal ngajeni kanthi teliti babagan [durasi] kabar sing diwenehake ing kontrak kerjaku.

Aku uga pengin ngelingake yen aku siap kanggo kabeh tugas sing bakal sampeyan pasrahake ing wektu kabar iki. Aku yakin manawa tim lab / praktik sampeyan bakal terus menehi perawatan sing berkualitas kanggo pasien sampeyan.

Mangga wenehi kuitansi kanggo saldo kabeh akun uga sertifikat Pôle Emploi. Aku uga njaluk sampeyan menehi sertifikat kerja sing nglacak karir ing laboratorium / perusahaan sampeyan.

Matur nuwun maneh kanggo kabeh kesempatan sing wis diwenehake marang aku. Aku bakal nyimpen kenangan sing apik babagan wektu ing laboratorium / kabinet sampeyan. Aku pengin sampeyan terusan apik.

Sincerely,

 

[Komune], 27 Januari 2023

                                                            [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "resignation-for-personal-reasons.docx"

resignation-for-personal-reasons.docx – Diundhuh 11133 kaping – 15,85 KB

 

Conto surat pengunduran diri saka sekretaris medis kanggo pangembangan profesional lan pribadi

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

                                                                                                                                          [Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Sir / Madam,

Kanthi iki aku ngirim mundur saka jabatanku minangka [Posisi sing dikuwasani] ing laboratorium / perusahaan, jabatan sing wis dakcekel wiwit [Tanggal kerja].

Pilihanku kanggo mundur didorong dening kepinginan kanggo nerusake pangembangan pribadi lan profesional. Sanajan aku wis sinau akeh babagan struktur sampeyan, aku percaya yen wis tekan wektune kanggo njupuk tantangan anyar lan njelajah perspektif anyar.

Aku pengin matur nuwun kanggo kapercayan sing diwenehake marang aku sajrone kontrakku lan kualitas hubungan sing bisa dakjaga karo sampeyan lan kanca-kancaku. Kawula ugi ngaturaken sugeng tanggap warsa kula sakanca saged ngrampungaken transisi kagiyatan, supados saged nggampangake karya rekan-rekan saha kelancaran kegiatan sabisa-bisa.

Ing dina pungkasan kerja ing laboratorium / kabinet, aku bakal njaluk sampeyan ngirimake kuitansi pembayaran pungkasan, sertifikat kerja lan sertifikat Pôle Emploi.

Aku mesthi kasedhiya kanggo ngrembug karo sampeyan tata cara praktis kanggo budhal lan kanggo mesthekake handover saka tugas.

Nyuwun sewu, Bu/Bapak, atur panuwun.

 

[Komune], 27 Januari 2023

                                                            [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

 

Unduh "resignation-for-change-medical-secretary.docx"

resignation-pour-changement-secretaire-medicale.docx – Diunduh 11296 kali – 15,79 KB

 

Unsur sing kudu dilebokake ing surat pengunduran diri lan dokumen sing bakal diajukake dening majikan

ing Prancis, sanajan ora ana aturan sing ketat babagan isi surat pengunduran diri, dianjurake banget kanggo nyakup informasi tartamtu kayata tanggal, identitas pegawe lan juragan, nyebutake "Surat mundur" ing baris subyek, tanggal pungkasan kontrak lan bisa uga alesan kanggo mundur. Iku uga umum kanggo ngucapake matur nuwun marang majikan kanggo pengalaman kerja sing ditampa.

Nanging, penting kanggo mesthekake yen dokumen sing dibutuhake diwenehake marang karyawan ing pungkasan kontrak kerja, kayata sertifikat kerja, sertifikat Pôle Emploi, imbangan akun apa wae, lan dokumen sing ana hubungane karo perlindungan sosial yen perlu. . Dokumen kasebut bakal ngidini karyawan negesake hak lan entuk manfaat saka perlindungan sosial.