Sawise ngliwati macem-macem jinis cuti sing bisa sampeyan pilih. Sisih sabbatical minangka piranti sing paling cocog karo sampeyan ing kahanan tartamtu. Ing ngisor iki minangka conto surat sing kudu dikirim menyang majikan karo pengakuan sing ditampa supaya ora beda. Sampeyan bisa uga kesepakatan bebarengan utawa kesepakatan ing kothak sampeyan mati. Ing kahanan kasebut, postmark kasebut bakal mbuktekake umur panjalukmu.

Contone siap digunakake kanggo panjaluk cuti tanpa mbayar.

 

Judul jeneng mburi Jeneng pisanan
alamat
Kode Pos lan kutha
telpon:
Kirim:

Jeneng lan jeneng pisanan utawa jeneng bisnis panampa
Alamate
Kode Pos lan kutha
Telpon:
Kirim:
tanggal

Surat pangguna karo A / R

obyek : Nyuwun cuti tanpa mbayar

Direktur Puan,

Aku duwe pakurmatan njaluk cuti tanpa mbayar wektu (jumlah dina). Yen sampeyan ora duwe bantahan, aku kepengin ninggalake wiwit (tanggal wiwitan) mungkasinemtokake tanggal pungkasan).

Karyawan ing perusahaan sampeyan minangka (nemtokake judhul posisi sing ditahan) saka (menehi tanggal wiwitan kegiatan ing perusahaan), Aku mesthi nuduhake integritas lan kaku sajrone nindakake tugas. Sampeyan bisa ndeleng liwat karya, pengabdian lan karepku kanggo kontribusi kanggo ngembangake masyarakat ing kabeh tingkat.

Saiki, sawise (nuduhake nomer taun kerja ing perusahaan) layanan setya, aku rumangsa wis rampung ing gaweanku. Nilai sing dituduhake ing perusahaan kasebut cocog karo kapercayan lan aku siyap menehi kontribusi kanggo sukses perusahaan.

Nanging, saiki aku duwe masalah pribadi sing cukup alus sing kudu ditrapake kanthi lengkap. Dadi, aku bisa ngudhari awake dhewe kanggo ngubungake ing perusahaan lan terus bisa ditindakake kanthi cara sing relevan, mula aku kudu ngrampungake masalah iki sakdurunge. Pancen (kanthi ringkes nerangake babagan masalah kasebut).

Supaya bisa nandur modal kanthi lengkap kanggo ngrampungake kahanan iki utawa (supaya aku bisa nambani awakku kanthi bener), Kula wajib nundha kegiatan kula ing njero perusahaan. Iki minangka sebab, manawa aku ngirim panjaluk iki kanthi ora mbayar. Iki wektu sing dibutuhake kanggo aku (ngurus penyakit utawa penyakit saka wong sing tak tresnani) Utawa (mbenerake utawa ngatasi masalah kasebut kanthi bener).

Aku sadhar yen aku ora bisa nuntut samubarang imbuhan jinis apa wae sajrone wektu kasebut. Kajaba iku, wektu iki ora bakal dianggep minangka wektu kerja sing efektif sing ngidini aku entuk manfaat saka dina sing dibayar. Ing pungkasan wektu iki, aku bisa bali menyang posisi saiki sing diwenehake ing kode tenaga kerja.

Dadi yen ora nyebabake gangguan ing fungsi normal kegiatan ing perusahaan, aku setuju nindakake miturut aturan seni, kiriman tangan karo rekan sing bakal ngganteni aku. Salajengipun, aku kepengin menehi pitunjuk yen kabeh file sing ditundha ing tingkatku bakal diatur maneh sadurunge budhal.

Aku sadhar manawa sampeyan ora duwe kewajiban nanggapi panjalukku. Nanging, aku ngandelake keputusan sampeyan lan aku yakin sampeyan bakal ngerti kahananku.

Mangga golek dokumen dhukungan sing bakal ngidini sampeyan nganalisa panjalukku kanthi luwih apik. Ing kasus apa wae, aku saiki kabeh kanggo nglampahi informasi liyane utawa dokumen tambahan sing dibutuhake.

Matur suwun matur nuwun kanggo panjalukku, muga-muga ditampa, Direktur Puan, raos-raos luhur lan matur nuwun banget.

 

   Jeneng pertama lan pungkasan
Signature

 

Download "Contoh sing siap digunakake kanggo panjaluk cuti sing ora dibayar"

conto-siap-guna-kanggo-request-for-leave-without-pay.docx – Diundhuh 6953 kaping – 14,16 KB