Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Luwih ngerti sistem politik Belgia saiki lan reformasi negara sing terus-terusan.
  • Nerangake masalah lan masalah sing nggawe warta ing Belgia, utamane:
    • Pitakonan masyarakat,
    • Konsultasi sosial,
    • Panggonan wanita ing masyarakat,
    • Hubungan Gereja / Negara,
    • Manajemen imigrasi.

Description

Thanks kanggo video pakar, peta interaktif lan garis wektu lan macem-macem kuis, sampeyan bakal sinau babagan konstruksi wilayah, evolusi kekuwatan, pitakonan linguistik lan ekonomi utawa hubungan khusus antarane Belgia lan Kongo. .

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pemrograman obyek nganggo Arduino