Print Friendly, PDF & Email

Ing perusahaan sing paling ora 50 karyawan, panitia sosial lan ekonomi (CSE) rutin dikonsultasi lan, mula, dijaluk nggawe pendapat babagan orientasi strategis perusahaan, kahanan ekonomi lan finansial, kabijakan sosial, minangka uga kahanan kerja lan lapangan kerja.
CSE uga dikonsultasi saka wektu kanggo wektu ing kahanan tartamtu, utamane nalika restrukturisasi lan pengurangan tenaga kerja, pemecatan kolektif amarga alasan ekonomi (kalebu CSE ing perusahaan sing kurang saka 50 karyawan), perlindungan, pemulihan lan likuidasi pengadilan .
Anggota CSE duwe, supaya bisa ngleksanani katrampilan kanthi efektif, akses menyang basis data ekonomi, sosial lan lingkungan.

Perusahaan sing kurang saka 50 karyawan pdf CSE 11-49 karyawan | Kepiye cara ngetrapake ing perusahaanku saka 11 nganti (…) Ngundhuh (578 KB) Perusahaan sing duwe 50 utawa luwih karyawan pdf CSE | Kepiye carane ngetrapake ing bisnisku? Ngundhuh (904.8 KB) Informasi apa sing bisa diakses CSE?

Kabeh informasi sing juragan kasedhiya kanggo CSE, kang bakal digunakake ing tartamtu ing konteks

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Perilaku suicidal: ngenali lan nyegah