Print Friendly, PDF & Email

Ngadhepi paningkatan cyberattacks lan nyolong data pribadhi, nggunakake tembung sandhi sing aman minangka pertahanan pertama sing efektif. Kanggo edisi kaping 3, Cybermoi/s nuduhake kabeh kunci kanggo ngatur lan nguatake sandhi kanthi luwih apik.

maca  Reformasi pelatihan kejuruan: apa sing kudu dielingi!