Print Friendly, PDF & Email

MOOC iki nduweni tujuan kanggo nampilake Analis Data gelar universitas (DU) sing digawa dening CY Cergy Paris University. Iki nggambarake fungsi DU, organisasi pedagogis lan programe.

Analis Data DU nglatih Analis Data sesuk. Iki ditujokake kanggo wong sing pengin entuk katrampilan sing nyukupi kabutuhan sektor kanthi ketegangan ing pasar kerja. Iku latihan ing jumlah cilik fokus ing laku. Iringan kasebut dipersonalisasi miturut…

Terus maca artikel ing situs asli →

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  29 Juni 2020 Seragam nawakake rencana pemulihan kanggo para anggotane Kanggo ndhukung sampeyan aktif maneh kegiatan, Seragam dikerahkan kanggo ndhukung program studi kerja lan mungkasi krisis.